Ingrijire

Amestecul care curăță arterele. Ai nevoie de 8 căței de usturoi, o rădăcină de ghimbir și 2 lămâi

Amestecul care curăță arterele. Ai nevoie de 8 căței de usturoi, o rădăcină de ghimbir și 2 lămâi
Amestecul care curăță arterele. Ai nevoie de 8 căței de usturoi, o rădăcină de ghimbir și 2 lămâi

Amestecul care curăță arterele se poate face în casă, din ingrediente naturale și este foarte benefic pentru persoanele care au colesterolul mărit. După o astfel de cură este indicat să repetați analiza de colesterol și veți vedea modificări considerabile. Bineînțeles, această cură trebuie însoțită și de un regim alimentar adecvat. Iată cum prepari amestecul care curăță arterele.

De ce ai nevoie pentru a prepara amestecul care curăță arterele

Ingredientele necesare:

Usturoi – 8 căței
Ghimber – 1 rădăcină de 4-5 cm
Lămâie – 2 tăiate în 4
Apă – 4 litri

Modul de preparare:

Pentru început se spală bine lămâia și ghimbirul. Se curăță ghimbirul de coajă, la fel și usturoiul. După aceasta se toacă ambele foarte mărunt. Lămâia se taie în patru, cu tot cu coajă. Atenție! Alegeți lămâi care nu au fost stropite sau tratate în prealabil!

Toate ingredientele se pun într-un blender și se amestecă foarte bine.

Apa se pune într-o oală curată și încăpătoare. Se adaugă amestecul din blender și se lasă totul la fiert, până dă în clocot. Atunci se ia de pe foc și se lasă la răcit complet. Amestecul obținut se strecoară bine și se pune în borcane sau sticle sterilizate, care se păstrează la rece.

Se ia zilnic, câte 50-100 ml, pe stomacul gol. Efectele se vor vedea chiar după prima cură. Sistemul imunitar va fi ajutat din plin și veți ține departe răcelile, gripa și infecțiile.

Totodată, nivelul de colesterol rău din sânge va fi redus și circulația sângelui va fi îmbunătățită. Acest amestec contribuie și la buna funcționare a sistemului digestiv prin normalizarea florei intestinale. Totodată, se elimină toxinele din organism și se pierde grăsimea din jurul taliei.

Bineînțeles, această cură trebuie însoțită de un regim alimentar adecvat și de hidratare. Cura se ține două săptămâni, după care se face pauză cel puțin o lună de zile. Rezultatele nu vor întârzia să apară. Cereți întotdeauna sfatul medicului înainte de a încercat orice tratament naturist!

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire