Stiri

Cod galben de vijelii și grindină în totă țara

Cod galben de vijelii și grindină în totă țara
Cod galben de vijelii și grindină în totă țara

Potrivit meteorologilor ANM vremea se schimbă dramatic în toată România! Vin vijelii și grindină în aproape tot teritoriul, cu excepția județelot Constanța și Tulcea. Iată ce ne așteaptă în orele următoare.

Vremea se strică

De miercuri, ora 12.00, și până joi la ora 23.00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării.

Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și pe alocuri intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și izolat 40…60 l/mp.

Meteorologii au emis, miercuri, prognoza specială pentru Bucureşti, avertizând că de miercuri până joi seara vor fi perioade cu ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii. Temperatura minimă coboară la 10 grade.

În intervalul miercuri ora 12.00 – joi ora 23.00, cerul va prezenta înnorări temporare și începând din seara zilei de miercuri vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse, posibil cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi în medie de 15…20 l/mp.

Temperatura maximă va fi de 24…26 de grade miercuri și se va situa în jurul a 20 de grade joi, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

You may also like

Comments are closed.

More in Stiri