Stiri

Colegii de breaslă îl plâng pe Petrică Mâțu Stoian

Colegii de breaslă îl plâng pe Petrică Mâțu Stoian
Colegii de breaslă îl plâng pe Petrică Mâțu Stoian

Petrică Mâțu Soian s-a stins din viață în seara zilei de 6 noiembrie, în urma unor complicații grave. Acesta se afla internat la ATI în spitalul de la Reșita când inima i-a cedat. Colegii de breaslă sunt distruși de durere și nu își pot reveni din șoc.

Steliana Sima a povestit cum și-a prevestit Petrică Mâțu Stoian moartea

Steliana Sima s-a văzut cu artistul dar și cu mulți alți colegi de breaslă chiar zilele trecute, când au filmat cu toții mai multe momente deosebite pentru Revelionul care urmează. Artista a povestit că Petrică Mâțu Stoian se simțea bine și nu părea să fie într-o stare proastă. Au răs, au glumit și s-au simțit bine împreună, ca în fiecare an. Totuși, ceva i-a atras atenția celebrei cântărețe.

Petrică Mâțu Stoian i-a povestit că își dorește să colinde toată lumea, să se bucure de tot ce a agonisit și să se ocupe mai mult de el însuși.

„M-a sunat Doru, impresarul lui, mi-a zis că moare. Joi m-am văzut cu el, am râs, nu avea nicio problemă, nu părea să fie bolnav. Se electrocutase cu hainele de scenă şi i-a dat sângele la un degetul mare. Cu o săptămână înainte fusese la o emisiune şi zicea că se simte extraordinar. Cum să aud că bunul nostru prieteni nu mai e?!

El a presimțit, mi-a trimis mesajul ăsta în care îmi zicea că se bucură că România are atâția artiști frumoși. A spus asa: „Am ieșit la pensie, vreau să am timp să mănânc banii pe care i-am câștigat, vreau să colind lumea, să mă ocup de mine”. Joi mi-a zis că „asta e ultima mea filmare, vreau să mă ocup de mine”. Așa mi-a zis! Și chiar a fost ultima filmare.

Eu sunt devastată, vă zic”, a declarat Steliana Sima.

Din păcate marele maestru a muzicii populare românești a plecat cu acest regret enorm și cu dorința de a trăi viața din plin. El avea doar 61 de ani.

You may also like

Comments are closed.

More in Stiri