Ingrijire

Consumă asta o dată pe săptămână și întinerești cu 10 ani. Este un adevărat izvor naural de COLAGEN

Consumă asta o dată pe săptămână și întinerești cu 10 ani. Este un adevărat izvor naural de COLAGEN
Consumă asta o dată pe săptămână și întinerești cu 10 ani. Este un adevărat izvor naural de COLAGEN

Se știe foarte bine că organismul uman are nevoie de colagen pentru a se menține tânăr, pentru piele, păr și unghii frumoase. Cu toate acestea, odată cu vârsta începem să pierdem din resursele de colagen tot mai mult și corpul nu mai produce nivelul de care are cu adevărat nevoie. În acest caz este bine să suplimentăm cu această substanță din surse exterioare. Aici ne vine în ajutor o cereală bine cunoscută, dar ușor subestimată: arpacașul.

Cum ne ajută arpacașul să ne îmbunătățim rezervele de colagen și să avem un corp mai tânăr

Boabele decorticate de orz au primit denumirea de arpacaș și sunt considerate în multe țări ale lumii o adevărată delicatesă. În alte părți însă sunt subestimate, pentru că oamenii nu île cunosc adevărata valoare.

Arpacașul fiert este numit terciul frumuseții, deoarece doar această cereală conține o cantitate enormă de lizină — aminoacidul, care participă activ la sinteza colagenului. Toată lumea știe că acesta contribuie la menținerea elasticității pielii, împiedicând formarea ridurilor. Încă un motiv de a include arpacașul în meniul tuturor femeilor este cantitatea mare de vitamine, pe care acesta le conține: A, PP, E și vitaminele grupului B.

Arpacașul nu trebuie să lipsească din alimentația ta săptămânală dacă vrei să te menții în formă. Uite cum trebuie să îl utilizezi corect pentru a profita la maxim de tot ceea ce îți oferă! Prepară această rețetă și consum-o săptămânal. Rezultatele le vei observa încă din primele două săptămâni.

Ingrediente necesar epentru preparare:

  • un pahar de arpacaș din orz
  • un litru de apă
  • 2 litri de lapte

Cum prepari această băutură miracol:

  1. Acoperiți arpacașul cu apă și lăsați-l să se înmoaie peste noapte.
  2. Spălați-l și acoperiți-l cu laptele călduț.
  3. Aduceți terciul până la punctul de fierbere, după care acoperiți-l cu un capac și fierbeți-l pe bain-marie pe parcursul a 3 ore.

Acest terci va avea o textură lăptoasă și un gust foarte bun, chiar dacă nu conține zahăr sau arome. Odată ce vă obișnuiți cu gustl va deveni ca și un desert pentru voi. Beneficiile sale pot fi simție încă din primele săptămâni.

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire