Astro

Horoscop 11 martie 2022. Neti Sandu a făcut previziunile

Horoscop 11 martie 2022. Neti Sandu a făcut previziunile
Horoscop 11 martie 2022. Neti Sandu a făcut previziunile

Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi înţelepciunea e la ea acasă s-o accesăm.

HOROSCOP 11 MARTIE 2022 PEŞTI

O reuşită care să v-aducă atât bani, cât şi vizibilitate să mai urcaţi o treaptă în carieră, că o să primiţi aprecieri la scenă deschisă. O să vă bucuraţi de nişte avantaje care-or să v-aducă nişte înlesniri la serviciu şi o să vă extindeţi afacerile dacă totul o să meargă şnur.

HOROSCOP 11 MARTIE 2022 BERBEC

Vă luaţi o scurtă vacanţă, dacă tot aţi muncit peste măsură, şi o să vă refaceţi forţele ca să vă luaţi un nou avânt din mai încolo. Vă faceţi program cu grupul, poate aveţi o preocupare deconectantă şi o să vă destindeţi, că aţi dedicat destul timp şi activităţilor profesionale.

HOROSCOP 11 MARTIE 2022 TAUR

Se poate să faceţi nişte cheltuieli care să vă destabilizeze, un pic, din punct de vedere financiar şi să vă descurcaţi, totuşi. Or să vă fie apreciate toate lucrurile pe care le realizaţi în perioada asta şi o să vă treziţi cu recompense, poate se va vorbi despre reuşitele voastre şi o să vă crească stima de sine.

HOROSCOP 11 MARTIE 2022 GEMENI

Se rezolvă o problemă scriptică şi veţi face progrese în plan profesional, veţi primi şi bani – se anunţă câştiguri. Noutăţi, poate vă invită cineva într-o plimbare prin ţară, sau chiar peste graniţă, şi o să vă prindă bine să mai vedeţi şi alte locuri, şi lume diferită.

HOROSCOP 11 MARTIE 2022 RAC

O să puteţi pleca în plimbare prin ţara şi să vă-ntoarceţi duminica-asta dacă aveţi unde să vă cazaţi, poate staţi la nişte rude, sau prieteni. Vi se împlineşte o dorinţă, sunt chestiuni vechi care se rezolvă după lungi aşteptări şi o să vă croiţi un alt drum pe scenă socială, va fi o repunere în valoare.

HOROSCOP 11 MARTIE 2022 LEU

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care vrea să vă recucerească, dacă nu i-a luat nimeni locul, doar aşa! O să vă interesaţi de banii pe care trebuie să-i primiţi ca să vi-i luaţi odată, să vă plătiţi toate dările, ca să nu luaţi amenzi – scoateţi lista datoriilor şi bifaţi din ele.

HOROSCOP 11 MARTIE 2022 FECIOARĂ

Poate vă faceţi timp să petreceţi zilele libere cu fiinţa iubită ca să vă meargă şi mai bine în relaţie, să empatizati. O să interacţionaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul unui proiect care o să v-aducă beneficii, că e de lucru pe o perioadă mai mare de timp şi munca de echipă e de bază.

HOROSCOP 11 MARTIE 2022 BALANŢĂ

O să vă bucuraţi de atmosferă bună în familie şi poate-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, şi mai chemaţi un prieten, doi. Vi se lansează invitaţia ca să plecaţi pe undeva la distracţie ca să vă relaxaţi că i s-a făcut cuiva dor de voi şi simţiţi şi voi nevoia să vă vedeţi.

HOROSCOP 11 MARTIE 2022 SCORPION

E posibil să apară cineva care să vă împlinească un vis şi să aveţi o viaţă de cuplu fericită că nu vă place să fiţi singuri. Se poate să vă găsiţi ceva de lucru în particular şi să vă reglaţi cu banii, că salariul nu era suficient şi cheltuielile nu-s deloc puţine.

HOROSCOP 11 MARTIE 2022 SĂGETĂTOR

O să vă bucuraţi de ajutorul unor oameni care vă stau la dispoziţie şi poate o să fiţi scutiţi de alergătura, efort şi bani. Poate o să vă ocupaţi de gospodărie, de familie, sunt activităţi la care toată lumea o să pună umărul şi o să puneţi toate lucrurile la punct.

HOROSCOP 11 MARTIE 2022 CAPRICORN

O revedere emoţionantă, poate vin nişte rude în vizită şi o să aveţi o petrecere în familie, la care o să pună toată lumea umărul. O să mai adunaţi nişte bani ca să vă puteţi plăti dările, mai puneţi şi ceva deoparte şi o să aveţi pentru o ieşire cu familia în week-end, să vă recreaţi.

HOROSCOP 11 MARTIE 2022 VĂRSĂTOR

Poate plecaţi pe undeva, că e un eveniment festiv la care vreţi să ajungeţi şi poate plecaţi de azi. Poate vă mai luaţi o colaborare ca să vă suplimentaţi veniturile că aveţi de gând să faceţi o investiţie şi să vă rămână banii necesari pentru rate şi facturi.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro