Astro

Horoscop 19 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Balanțele își consolidează relația de cuplu

Horoscop 19 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Balanțele își consolidează relația de cuplu
Horoscop 19 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Balanțele își consolidează relația de cuplu

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să o luăm de la capăt, cu toată convingerea.

HOROSCOP 19 APRILIE 2022 BERBEC

O să mai primiţi, măcar o parte din banii care vi se cuvin şi o să aveţi de cheltuială, şi mai ales de cadouri, în perioada asta. Poate o să treceţi în revistă nişte oferte de lucru ca să vedeţi dacă e vreuna potrivită, sau sunteţi ocupaţi până peste cap şi lăsaţi pe altă dată colaborarea.

HOROSCOP 19 APRILIE 2022 TAUR

Se poate s-aveţi de rezolvat nişte probleme cu şcoala, poate pe copii trebuie să-i supravegheaţi la lecţii, sau îi duceţi la antrenamente, dacă fac sport. Sunt nişte oameni care vor să puneţi şi voi umărul la o activitate extraprofesională, să le faceţi un bine unor oameni lipsiţi de posibilităţi.

HOROSCOP 19 APRILIE 2022 GEMENI

Apare cineva care vrea să ştie dacă rămâne valabilă invitaţia de Paşte, sau v-aţi răzgândit. Poate vă-ntâlniţi de 1 mai. O să vă puteţi etala nişte calităţi, să primiţi şi o funcţie, o recompensă, c-aţi atins un apogeu profesional – şi trebuie punctat momentul.

HOROSCOP 19 APRILIE 2022 RAC

Dac-aveți nişte obligaţii care vă reţin acasă de sărbători poate-i chemaţi pe la voi pe fraţi, surori, pe cei din familie. Aţi putea pleca, fie cu treabă de serviciu, fie ca să petreceţi sărbătorile în altă localitate, poate chiar în străinătate, şi să staţi cât va permite timpul, c-aveţi treburi pe acasă.

HOROSCOP 19 APRILIE 2022 LEU

Poate vă-nscrieți la nişte cursuri, daţi un examen, ori un interviu o să fie înainte şi o să vă descurcaţi frumos. O s-aveţi de semnat acte, poate-aveti şi examene de dat şi o să vă descurcaţi cu toate. E bine să nu amânaţi niciun examen, c-o să dureze mult până să finalizaţi.

HOROSCOP 19 APRILIE 2022 FECIOARĂ

E cineva interesat de o relaţie care v-ar aduce amândurora un echilibru emoţional c-aveţi nevoie ca să faceţi faţă situaţiilor de tot felul. Poate vă consultaţi cu un avocat ca să vă recuperaţi nişte drepturi, bunuri, să definitivaţi o situaţie pentru că de la sine nu merg treburile.

HOROSCOP 19 APRILIE 2022 BALANŢĂ

O să vă puteţi consolida relaţia de cuplu, petreceţi sărbătorile împreună şi daţi deoparte toate neînţelegerile care v-au sabotat relaţia. O să puteţi sta la masa negocierilor ca să obţineţi un contract mai bun, mai bine plătit, să nu lăsaţi lucrurile la voia-ntâmplării.

HOROSCOP 19 APRILIE 2022 SCORPION

Se poate să fiţi ocupaţi până peste cap şi să n-aveţi timp pentru partenerul de cuplu, dar asiguraţi-l că-i sunteţi fidel, să ştie. Interacţionaţi cu nişte parteneri de afaceri, să faceţi lumină într-un proiect de amploare, să faceţi rost de finanţare şi să dezvoltaţi pe zi ce trece afacerea.

HOROSCOP 19 APRILIE 2022 SĂGETĂTOR

O confirmare de la nişte autorităţi care vă dau mână liberă să-ncepeți o afacere, sau să-ncepeți nişte lucrări de construcţie. Se poate să vă ocupaţi de treburile gospodăreşti, curăţenie generală, reamenajare şi multe altele, şi e bine să mai cereţi şi ajutorul, să nu vă luptaţi singuri cu toate cele.

HOROSCOP 19 APRILIE 2022 CAPRICORN

Apare cineva care a descoperit destul de multe puncte comune cu voi şi speră s-aveţi o relaţie armonioasă. Aveţi multe de spus şi de făcut, să le comunicaţi în reţelele de socializare, sau în cadrul unor evenimente care adună un public interesat de mesajele voastre.

HOROSCOP 19 APRILIE 2022 VĂRSĂTOR

Vă mai gândiţi dacă veţi continua o colaborare, sau alegeţi o altă mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar. O să mai înlocuiţi câteva piese uzate de pe-acasă, cu altele nou-nouţe, să nu vă prindă Paștele cu vechituri nefuncţionale – şi scoateţi banii de la puşculiţă.

HOROSCOP 19 APRILIE 2022 PEŞTI

Apar solicitări din toate direcţiile şi o să trebuiască să faceţi nişte alegeri, să semnaţi nişte contracte, posibil şi de colaborare. O să vă-nțelegeți mult mai bine cu anturajul colegial şi rezultatele favorabile nu vor întârzia să apară – poate câştigaţi vreo competiţie, o fi vreun campionat.

SURSA: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro