Astro

Horoscop 3 februarie Neti Sandu. O zodie câștigă tot

Horoscop 19 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Balanțele își consolidează relația de cuplu
Horoscop 19 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Balanțele își consolidează relația de cuplu

Vibrația zilei este 3 și comunicarea o să ne netezească drumul spre succes.

Horoscop 3 februarie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

O să vă contacteze un partener de afaceri să puneți și voi umărul la o colaborare care v-ar propulsa în carieră.

O să rulați niște bani ca să faceți niște achiziții, să puneți totul la punct acasă, că aveți tot felul de rugăminți din partea alor voștri și vreți să le faceți pe plac.

Horoscop 3 februarie, cu Neti Sandu PEȘTI

O să aveți inspirație și veți ști cum să puneți în practică o idee, să creați un lucru de calitate, demn de toată stima.

Noutăți la voi! O să vă ia prin surprindere vizita cuiva și o să aflați și intențiile persoanei, și o să realizați că sunteți luați pe sus – în sensul bun, într-o relație sentimentală.

Horoscop 3 februarie, cu Neti Sandu BERBEC

O să primiti niște avize favorabile și vă puteți lua revanșa cu proiectele care v-au fost blocate o vreme și să aveți succes.

O să reluați o inițiativă cu care nu o să dați greș de data asta și o să vă bucurați de câștiguri. Vine momentul vostru de glorie pe care nu trebuie să-l ratați.

Horoscop 3 februarie, cu Neti Sandu TAUR

Poate vă pregătiți de plecare într-o excursie acolo unde nu ați putut ajunge de sărbători sau chiar mai înainte.

Se poate să prelungiți un contract și să cereți niște bani în plus, poate și o serie de avantaje, dacă tot declinați ofertele altor angajatori. Voi o să rămâneți fideli.

Horoscop 3 februarie, cu Neti Sandu GEMENI

Poate aveți de semnat niște acte la notar, se poate să aveți și examene care să vă dea emoții, dar și succes.

Vă socotiți banii ca să vă descurcați cu bugetul existent, ca să nu trebuiască să vă împrumutati nici la bancă, nici la prieteni, la părinți, și poate faceți un pic de economie.

Horoscop 3 februarie, cu Neti Sandu RAC

Poate ieșiți la cafea cu cineva care v-a rămas dator cu o explicație și o să puteți depăși momentul pentru că iubire există.

Se poate să fiți curtați de mai mulți angajatori și să negociați fară grabă, că oferta e generoasă și or să vă aștepte până vă hotărați. Fiți calculați.

Horoscop 3 februarie, cu Neti Sandu LEU

Or să vă intre niște bani în cont și strângeți deocamdată un capital până vă hotărați în ce să-i investiți.

Se poate să vă încarce șefii cu noi responsabilități și o să puteți cere și voi niște beneficii, aparatură ca să puteți face performanță, că nu vă puteți mulțumi cu puțin.

Horoscop 3 februarie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

E cineva care a vrut de mai multe ori să vă sune, să vă întâlniți, dar s-a răzgândit, și acum însă a decis că e momentul să vă vedeți.

Întrevedere cu cineva care vă invită la o colaborare pe care n-ați avea de ce s-o refuzați și o să vă asigurați banii suplimentari de care aveți nevoie.

Horoscop 3 februarie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

O s-ajungeți la o discuție serioasă cu partenerul de cuplu, c-ați tot avut niste controverse și nu mai merge așa – armonia e cheia fericirii voastre.

Vă apucați de niște lucrări prin locuință și o să fie un deranj, o cheltuială, și la final o să puteți lucra și învață de acasă, daca o să faceți ajustările necesare.

Horoscop 3 februarie, cu Neti Sandu SCORPION

Se poate să întalniti pe cineva care să reprezinte idealul vostru și o să vedeți, pe parcurs, daca sunteți făcut unul pentru celalalt.

O să aveți de învățat, de dat examene, poate-i supravegheați pe copii și la lecții, îi trimiteți la antrenamente, să practice un sport că să aibă și condiție fizică, printre altele.

Horoscop 3 februarie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

Poate le cereți niște bani în plus șefilor, pentru orele suplimentare, indiferent dacă ați fost la serviciu sau ați lucrat de acasă.

Se pare că o să recuperați bani, că o să aveți cu ce să dați o fuga la munte mâine, poimâine, să vă bucurați de peisaje, de zăpadă și de un anturaj care să vă binedispună.

Horoscop 3 februarie, cu Neti Sandu CAPRICORN

O să aveți ceva important de spus și să vă salvați dintr-o situație care v-a ținut încurcați o buna bucata de vreme.

O să refaceți niște lucruri, poate rescrieți și actele care nu v-au permis accesul acolo unde aveți nevoie și o să vă restartati pe mai multe paliere.

 

SURSA: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro