Astro

Horoscop Mihai Voropchievici pentru weekend. Zodiile care primesc FORȚĂ DIVINĂ

Horoscop Mihai Voropchievici pentru weekend. Zodiile care primesc FORȚĂ DIVINĂ
Horoscop Mihai Voropchievici pentru weekend. Zodiile care primesc FORȚĂ DIVINĂ

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat runele pentru săptămâna în curs. Iată ce ne aduce weekendul, în funcție de zodia în care ne-am născut. Una dintre zodii va fi înzestrată cu forță divină și își va rezolva toate problemele care o macină.

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, pentru că se spune că norocul sau surprizele plăcute sunt făcute numai pentru cei care știu să aștepte. Deci aveţi răbdare, nu e atât de mult să așteptați 1-2 zile şi va veni rezolvarea acelor probleme pe care o așteptați voi.

 Taur

Taurul, în schimb, e pus să-și mobilizeze toate forțele, ca să-și consolideze poziția pentru că a luat-o razna un picuț sau a uitat cine e și ce trebuie să facă. Deci el trebuie să revină pe poziții bune, pentru că acolo e pus să facă, să rezolve toate treburile – și acasă, și în societate, dar și la locul de muncă.

Gemeni

Pentru Gemeni, dați toate problemele și grijile legate din trecut la o parte, lăsați necazul în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână de vis, mult mai bună ca cea precedentă. Și au avut și săptămâna precedentă destul de bună.

 Rac

Pentru Raci, dacă cineva se gândește la voi în mod insistent, e dator să vă trimită și un cadou minunat. Așa că aveți grijă la cine vă gândiți și cine se gândește la voi.

Leu

Leul găsește răspunsul tuturor problemelor numai după ce a scăpat de Vunjo în săptămâna precedentă și acum va angaja o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Ori e albă, ori e neagră, așa că nu vă faceţi probleme. Nu e o lună nu e o lună rea.

Horoscop rune pentru Fecioară

Vunjo apare săptămâna aceasta la Fecioare, aşa că aveți o mulțime de lucruri de rezolvat și trebuie să fiți harnice și rapide.

Balanță

Balanța va primi și ea, în sfârșit, vești bune, dar vor primi și un cadou surpriză, dar și o sumă de bani importantă.

Scorpion

Scorpionul e pe o pojghiță de gheață foarte subțire, deci va trebui să fiți extrem de prudenţi la modul cum acționați în săptămâna imediat următoare.

Săgetător

La Săgetător, a ieşit exact săgeata lui. Şi el ce face când pune mâna pe arc? Va susţine o mică bătălie. Aşa că nu fiţi îngrijoraţi, că problemele voastre care vă frământă se vor rezolva în mod sigur și voi veţi fi câștigători în final. Ce lucru frumos! E bine când totul se sfârșește cu bine.

Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să își facă bagajele și să facă o călătorie, că asta le este preconizat.

Vărsător

Vărsătorii, în schimb, au chef de scandal. Sfatul este să lăsați bătălia aia furtunoasă și disputa pe care o pregătiți și rămâneţi calm, că totul se rezolvă. De ce trebuie să faceți voi scandal şi gălăgie?

Pești

Peștii sunt în puși în alertă, în atenționare. Fiți atenți că veți primi un mesaj foarte, foarte important. Fiți pregătiți să recepționați și să acționați conform mesajului primit. Deci ei dacă nu primesc mesaj de la cineva cunoscut, primesc mesaj de la forța divină.

 

You may also like

Comments are closed.

More in Astro