Astro

Horoscop Neti Sandu 2 februarie! Surpriză pentru Săgetători

Horoscop 20 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Leii primesc bani și oferte de lucru
Horoscop 20 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Leii primesc bani și oferte de lucru

Vibrația zilei este 2 și în cuplu se poate reuși și mai bine, dacă de unul singur e greu. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare zodie.

Horoscop 2 februarie VĂRSĂTOR

Poate vă-nțelegeți după o serie de negocieri cu un angajator care se pliază, în sfârșit, pe cerințele voastre.

Se reglează situația financiară și o să vă permiteți diverse achiziții care pân-acum nu intrau în calcul și o să vă relaxați din punctul asta de vedere, al banilor.

Horoscop 2 februarie PEȘTI

Se poate să vă gândiți la o vacanță sau măcar să plecați în weekend pe undeva, ca să vă destindeți.

Vi se poate împlini o dorință sau chiar mai multe că e marele benefic Jupiter într-o dispoziție de mare generozitate la voi în zodiac și vă susține frenetic.

Horoscop 2 februarie BERBEC

E posibil să primiti o ofertă de job și n-o să stați pe gânduri, o să ziceți da! Intuția vă spune încotro.

Voi vă luați avânt ca să cuceriți noi teritorii, v-apucați de afaceri, de studii și viața voastră va lua o nouă turnură că o să luați pulsul vremurilor, să țineți pasul cu schimbările.

Horoscop 2 februarie TAUR

O să vă alăturați unui grup că să dați drumul unui proiect particular care să vă ofere posibilitatea de a etala o serie de calități ascunse.

Se poate să-ncepeți o specializare ca să lucrați în alt domeniu, că v-oți fi descoperit o pasiune pe care vreți s-o transferați într-un job permanent.

Horoscop 2 februarie GEMENI

Poate o să cereți un credit bancar ca să rezolvați toate problemele pe care nu le puteți soluționa având la dispoziție doar salariul.

E posibil să se-ncheie un proces și să ieșiți învingători că abia acum au contat toate probele cu care v-ați prezentat și o să primiti despăgubiri, cheltuieli de judecată.

Horoscop 2 februarie RAC

O să primiți o invitație de plecat pe undeva la sfârșit de săptămână sau chiar într-o vacanță, la prieteni, în țară sau în străinătate.

Se clarifică unele aspecte care au generat tensiuni în relația cu anturajul și odată stins un conflict o să puteți continua, în termeni buni, relația.

Horoscop 2 februarie LEU

Poate găsiți de cuviință să faceți o evaluare a stării de sănătate, indiferent dac vă deranjează ceva, sau nu, preventiv.

O să vă alegeți cu niște bani poate pentru că vi se plătesc mai multe colaborări deodată și o să strângeți un capital. Un obiectiv ar fi un concediu care să vă priască.

Horoscop 2 februarie FECIOARĂ

O să vă puteți întâlni marea dragoste și să ajungeți și la căsătorie dacă vă convingeți că e exact ce vă trebuie.

Se poate să scoateți la iveală o calitate care să v-ajute să deveniți și mai cunoscuți apreciați și să vă alegeți și cu bani dacă valorificați produsele pe care le realizați.

Horoscop 2 februarie BALANȚĂ

Vă cheltuiți și ultimul leuț pe lucruri pe care vi le cumpărați pentru casă – poate va fi un eveniment în curând și faceți pregătiri speciale.

O să obțineți și acel echilibru sufletesc dacă veți avea orice discuție în surdină, să nu-l deranjați pe partener, să fie o atmosferă destinsă acasă.

Horoscop 2 februarie SCORPION

Sfera sentimentală e nuanțată frumos și vă puteți găsi și voi perechea de suflet sau dac-ați întâlnit-o, să vă meargă și mai bine în relație.

O prezență neanunțată sosește și o să vă faceți timp să schimbați impresii, o să vă descoperiți un alt nivel de comunicare pe care puteți merge.

Horoscop 2 februarie SĂGETĂTOR

În curând, s-ar putea să renunțați la independență și să vă doriți mult de tot să vă petreceți viața în compania unei ființe cu care sunteți compatibili.

E posibil s-apară, o șansă de a vă lua altă locuință sau pe care s-o primiți, cadou, donație, de la cineva care vă iubește.

Horoscop 2 februarie CAPRICORN

Poate vă luați carnet de conducere și o să vă bucurați că nu mai depindeți de alții, pentru transport, sau poate faceți altfel de cursuri.

O s-aveți succes la școală, la examene, dacă vă duceți la interviuri – la fel – o să convingeți examinatorii că sunteți exact ce le trebuie.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro