Astro

Horoscop Neti Sandu 7 martie 2022. Vești extraordinare

Horoscop Neti Sandu 7 martie 2022. Vești extraordinare
Horoscop Neti Sandu 7 martie 2022. Vești extraordinare

Vibrația zilei este 7 și o să dăm dovadă de înțelepciune în tot ce facem.

Horoscop 7 martie PEȘTI

Se poate să obțineți o semnătură care să vă deschidă niște uși, și să dați lovitura în afaceri. Aveți o agendă încărcată și o să vă ocupați de toate treburile importante, după care le vine rândul și marunțișurilor că vreți să vă achitați de toate datoriile.

Horoscop 7 martie BERBEC

O să dați zor să lichidați toate restanțele ca să vă apucați de proiecte noi, să atrageți toate privirile asupra voastră. Vin bani din surse particulare și o să vă bucurați de o lejeritate în mișcare și o să vă puteți lua diverse lucruri printre care și o rezervare la munte, pentru weekend.

Horoscop 7 martie TAUR

 

E posibil să luați niște bani despre care nu știați, poate vi se înapoiază o datorie și o să aveți bani de buzunar. Surprizele se țin lanț! Apare cineva care vă poate schimba viața în bine, fie că vorbim despre o relație de cuplu, dacă n-aveați, sau de o reușită în plan profesional.

Horoscop 7 martie GEMENI

 

Vi se fac promisiuni de avansare la serviciu și o să vă treziți cu oferte de funcții, vedeți ce alegeți. O să puteți legaliza niște acte și să vă bucurați de un progres pe mai multe planuri că lucrurile promit să ia amploare și să câștigați un titlu.

Horoscop 7 martie RAC

 

O să vă invite cineva să petreceți câteva zile de vacanță departe de casă și n-o să vă displacă ideea, că aveți nevoie de un respiro. Se pare c-o să recuperați niște bani, vi se aprobă și un credit dacă ați solicitat așa ceva, și o să vă permiteți niște lucruri – să vă luați o casă, o mașină.

Horoscop 7 martie LEU

 

O să regândiți politică monetară a familiei și n-o mai cheltuiți cu furie, poate veți încerca să faceți economie, niște rezerve. Se reglează atmosfera din relația de cuplu și o să existe o mai bună comunicare c-ați înțeles unde s-a greșit și nu veți mai repeta lucrurile care-i displăceau partenerului.

Horoscop 7 martie FECIOARĂ

 

E cineva care vrea să fiți împreună și lucrurile pot decurge frumos, dacă sunteți interesați de o relație. O să v-așezați la masa negocierilor ca să vă exprimați dorințele, condițiile, să primiți răsplata cuvenită pentru ce lucrați și o să bateți palma dacă vă puneți de acord.

Horoscop 7 martie BALANȚĂ

 

Poate mai cumpărați lucruri noi prin casă și o să vă bucurați împreună cu familia, că sunt piese pe care vi le-ați dorit cu toții! O reușită în plan profesional, poate veți primi acei bani pe care vi i-au promis șefii, angajatorii și o să știți și voi pe ce munciți, că de muncă n-ați fugit.

Horoscop 7 martie SCORPION

 

O vizită pe care o așteptați de multă vreme, și-o să primiți vești bune, posibil de plecare pe undeva. O reușită în plan profesional, poate veți primi acei bani pe care vi i-au promis șefii, angajatorii și o să știți și voi pe ce munciți, că de muncă n-ați fugit.

Horoscop 7 martie SĂGETĂTOR

 

Se poate să gășiți printr-o agenție imobiliară o locuință care să vă satisfacă nevoia de spațiu și de confort sporit. O să fie ceva treabă de făcut la serviciu și pot veni și bani care să v-ajute să luați acele lucruri de care au maximă nevoie ai voștri, că vi le-au tot cerut.

Horoscop 7 martie CAPRICORN

 

V-ați putea implica într-un proiect particular și să vă dezvoltați frumos afacerea că vi se aliniază toate oportunitățile. E posibil s-aveți o explicație cu cineva care a dispărut o vreme din viața voastră și ar vrea să revină, dar nu în aceleași condiții și e de vorbit, să vă puneți de acord.

Horoscop 7 martie VĂRSĂTOR

 

Vouă vă cresc acțiunile, o să ă alăturați unui grup care va pune umărul la obiectivul comun și o să aveți succes. E o infuzie de capital la voi, fie vi se mărește salariul, fie primiți o finanțare pentru un proiect de amploare și o să meargă totul într-un crescendo.

sursa: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro