Stiri

O pensionară din Vaslui a primit o factură la gaze de 33,5 milioane de lei

O pensionară din Vaslui a primit o factură la gaze de 33,5 milioane de lei
O pensionară din Vaslui a primit o factură la gaze de 33,5 milioane de lei

O femeie din județul Vaslui, localitatea Munteii de Jos, a primit o factură de-a dreptul șocantă la gaze. Bătrâna în vârstă de 70 de ani a rămas fără cuvinte când a găsit factura în valoare de 33,5 milioane de lei. Ea a semnalat radpi eroare, însă și a doua oară factura a venit greșită.

Factură la gaze de 33,5 milioane de lei

Femeia s-a trezit că pe factura la gaze naturale era înregistrat un consum de 146.525,153 MWH, de la un index de 1.251 mc, înregistrați la ultima citire a contorului, la un index de 13.626.428 mc.

În casa ei singuri consumatori de ga sunt aragazul și centrala pe care o utilizează doar pentru a-și încăl zi apa, pentru că în locuință ea face căldură cu soba pe lemne.

„Săptămâna trecută, când a primit mama factura, eu eram în alt colț al țării. M-a sunat panicată că a venit factura la gaz, de 33 milioane lei vechi. Săraca, era atât de bulversată citind atâtea cifre și probabil că nu îi venea să creadă că, de fapt, factura e în lei noi”, a declarat pentru Ziarul de Vaslui băiatul femeii, Gabriel Mereuță.

Speriată, femeia a luat primul mijloc de transport și s-a prezentat la ghișeele Gaz Est, pentru explicații.

Nu au fost probleme. Au recunoscut că este o eroare și au emis o factură, de 1.700 lei. Normal, și aceea era mult prea mare. În final, după un alt drum, a fost emisă o factură de 200 lei. E bine că totul s-a terminat cu bine, chiar dacă asta a însemnat nervi, timp și câteva drumuri pentru o femeie de 70 ani. Eu m-am întors abia azi în oraș și am fost șocat când am văzut factura inițială”, a povestit băiatul femeii.

Bărbatul a postat o fotografie cu factura și pe rețelele sociale, iar glumele nu au întârziat să apară: „Fă lampa mai mică!”, „Dar ce faci? Umpli butelii acasă?”, „Investește în vreo canistră de antigel, să nu te trezești cu factura mărită și la apă!” sau „Bun platnic, n-ai avut restanţe luna trecută”, au comentat internauții.

You may also like

Comments are closed.

More in Stiri