Rugaciuni

Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului

Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului

Credinta in Dumnezeu ne salveaza ori de cate ori suntem in necaz, iar rugaciunile catre Maica Domnului ne usureaza sufletul si ne ajuta sa inaintam in viata cu capul sus.

Iata una dintre cele mai puternice rugaciuni facatoare de minuni, care iti va fi ne mare ajutor la vreme de restriste.

Rugaciune facatoare de minuni catre Fecioara Maria

“Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare spre tine imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:

Pana cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant?

Pana cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni?

Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat: Tatal, Fiul si Duhul Sfant?

Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului Tau iubit Iisus Hristos, ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie, indreptandu-ne pe cararile mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu. Roaga-te Fecioara pentru Sfanta Biserica, pentru propovaduirea evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru vaduve, orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti pentru credinta, pentru salvarea celor ce au ratacit in secte, pentru cei raposati. Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele oite ranite atat de mult de vrajmas.

Roaga-te Maicuta Sfanta si pentru aceste nevoi ale mele( rosteste necazurile pe care le ai si dorintele pe care vrei sa ti le indeplineasca Maica Domnului).

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh in vecii vecilor. AMIN”, se spune in aceasta rugaciune puternica, facatoare de minuni.

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni