Rugaciuni

Rugăciunea de MARȚI care dezleagă nodurile și îndepărtează energiile negative adunate asupra ta

Rugăciunea de MARȚI care dezleagă nodurile și îndepărtează energiile negative adunate asupra ta
Rugăciunea de MARȚI care dezleagă nodurile și îndepărtează energiile negative adunate asupra ta

Rugăciunea de marți care îndepărtează răul și dezleagă nodurile este foarte puternică și de mare ajutor. Se citește în fiecare zi de marți, mai ales în post. Citește-o pentru întreaga ta familie și pentru toți cei la care ții. Le va fi de mare folos celor în suferințe, celor care au fost blestemați sau celor cărora nu le merge nimic bine.

Rugăciunea de marți care te scapă de toate relele

Doamne, Dumnezeul meu, osândit stau înaintea feței Tale celei sfinte și-mi mărturisesc nevrednicia, neputința și sărăcia mea cea mare. Pentru aceasta mă rog Ție: O, izvor dulce și noianul îndurării, deschide stavilele cerului și plouă asupra mea bunătățile îndurării tale, pentru ca să pot scoate lacrimi, să plâng și să curățesc sufletul meu de întinăciunea păcatelor, cu căință tare și adevărată.   Și ca să-mi dai acest dar, Stăpâne, pun mijlocitor pe

Înaintemergătorul Ioan, către care zic: O, învățătorule al pocăinței și mărite Proorocule, care ești mai mare decât toți proorocii, precum însuși Fiul lui Dumnezeu te-a numit în Sfânta Evanghelie, tu care ai arătat poporului pe Stăpânul Hristos, tu care L-ai botezat în Iordan și ai văzut cerurile deschizându-se, tu care ai auzit glasul Părintelui ceresc și ai văzut pe Duhul Sfânt ca un porumbel pogorându-se peste El. Rogu-te ajută-mi cu mijlocirea ta, tu care stai în cer înaintea Judecătorului veșnic și fă-L să se îndure de mine, căci ai multă îndrăzneală la iubirea Lui.

Întinde mâna aceea cu care L-ai botezat și strică cugetele mele cele rele și mă întărește să-mi petrec viața pe calea cea bună a lui Dumnezeu. O, Proorocule, luminează-mi mintea cu poruncile Domnului, ca să le țin minte și să le păzesc până la sfârșitul vieții mele. Și să stai lângă mine în ora morții mele, să mă duci pocăit înaintea Stăpânului meu, Dumnezeu.

Roagă-te încă și pentru toată lumea ca Dumnezeu să dea ajutor creștinilor, și celor vii, și celor adormiți, să-i odihnească în necazurile cele multe, să le dea cele de trebuință ș să-i învrednicească Împărăției Sale. Amin.

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni