Astro

Rune 7-13 noiembrie 2022. Zodia cu PROTECȚIE DIVINĂ toată săptămâna

Rune 7-13 noiembrie 2022. Zodia cu PROTECȚIE DIVINĂ toată săptămâna
Rune 7-13 noiembrie 2022. Zodia cu PROTECȚIE DIVINĂ toată săptămâna

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Trebuie să-şi mobilizeze toate forţele, dar într-un scop nobil, benefic pentru ei, să-şi consolideze poziţia în primul rând acasă, pentru că nu prea mai au încredere toţi în ei, au uitat că el era şef cândva, dar şi în societate şi nu în ultimul rând la serviciu. Numai aşa Berbecii vor ieşi învingători, vor triumfa.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 cu Mihai Voropchievici, pentru Taur

Taurul are o săptămână mai dură în care trebuie să aibă forţă, tărie, putere să depăşească unele greutăţi iminente. Câteodată mai apar şi aceste lucruri în viaţa Taurilor, mai ales când ei au dat cu o săptămână înainte dovadă de o încăpăţânare ieşită din comun şi nu s-au dus să îşi trateze o problemă medicală sau să rezolve nişte lucruri care deranjau. Deci Taurii să se încurajeze, să se motiveze singuri, să depăşească această săptămână care nu e un cap de ţară pentru ei la câtă forţă au.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

Gemenii iar se grăbesc, ei vor totul şi dacă se poate ieri, nu azi. Dar să aibă puţină răbdare şi să nu forţeze mâna norocului, pentru că în săptămâna următoare sunt multe lucruri frumoase care urmează să vină în viaţa lor, dar ei le vor pe toata o dată. E bine să aştepte, că lucrurile vin pe rând, în fiecare zi câte una.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 cu Mihai Voropchievici, pentru Rac

Racul începe un soi de viaţă nouă, un fel de revigorare în toate planurile. Racul care a fost şi el năpăstuit, a trecut prin nişte probleme şi de sănătate, acum se revigorează atât în disponibilităţi fizice, cât şi psihice.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leul a intrat în conul reflectorizant, aşa că urmează veşti bune. S-ar putea să primiţi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

Fecioara e bine să rămână acasă, în aşteptarea unei schimbări foarte importante şi foarte curând să fie pregătită să primească această schimbare, pentru că de multe ori nu prea sunt adeptele schimbării.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 cu Mihai Voropchievici, pentru Balanţă

Balanţa îşi mai revine un pic, iar la cele tinere şi singure apare simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional. Sunt valabile recomandările şi pentru Balanţele adulte. Deci, dragoste pentru Balanţe.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion

Scorpionul are o săptămână de nu vă ştiu, nu vă cunosc, cu alte cuvinte o săptămână de silentio stampa, nu-l poate descifra nimeni săptămâna viitoare, este învăluit într-o aură de mister. Deci, evitaţi să intraţi cu ei în conjuncturi neplăcute, că Scorpionul te tot înţeapă şi te dă la o parte.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător

Săgetătorului i se tot anunţă demult o suită de schimbări majore şi va fi într-un viitor foarte apropiat, iar viitorul acesta începe luni.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Capricornul dă lovitura şi se produce un salt rapid în existenţa lor şi mai ales pe latura de sănătate, că ei au cam scârţâit un pic la capitolul acesta din cauza efortului supradimensionat pe care l-au făcut muncind.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

Vărsătorul va găsi rezolvarea problemelor care îl frământă, îl macină, călcându-şi pe orgoliul lui nemăsurat şi acceptând să facă un consiliu de familie sau sfatul bătrânilor, chiar dacă ei sunt tineri. Dar nu găsiţi rezolvarea de unul singur, acceptaţi şi părerea unanimă a celorlalţi.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 cu Mihai Voropchievici, pentru Peşti

Peştişorul a dat de fertilitate şi belşug, iar i se împlinesc toate visurile cât de curând.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro