Ați încercat vreodată să faceți șnițel umplut cu cașcaval? Este o îmbunătățire de toată frumusețea a banalului șnițel de pui. Veți cuceri toată familia cu această rețetă care, deși pare complicată, este foarte simplă și rapidă.
Rețetă de șnițel umplut cu cașcaval
De ce ingrediente ai nevoie pentru acest minunat șnițel de pui:
- 1 kg piept de pui
- 2 linguri de muștar
- 2 lingurițe boia afumată
- Sare, piper
- 2 linguri ulei de măsline
- Zeama de la jumătate de lămâie
- 200 g cașcaval ras
- Pesmet
- Ulei
- 1 ou
Cum se face:
Mai întâi se face un sos din muștar, boia de ardei, sare, piper, zeamă de lămâie și ulei de măsline.
Apoi se spală pieptul de pui și se taie în felii de mărimi egale. Se frăgezesc, după care se ung bine cu sosul preparat mai sus.
Fiecare șnițel se va umple cu cașcaval din belșug pe o parte, apoi se va împacheta în două. Dacă este necesar, la acest pas, puteți să fixați șnițelul cu o scobitoare ca să vă asigurați că nu se va desface în tigaie.
După ce ați umplut toate șnițelele, încingeți bine o tigaie. Se dă toată carnea prin ou și pesmet și se prăjește în tigaie. Șnițelul trebuie să fie bine rumenit pe ambele părți, dar aveți grijă să nu îl prăjiți prea tare, pentru că brânza va căpăta o textură nepotrivită.