Rugaciuni

Spune această rugăciune sâmbătă seara, pentru îndeplinirea celor mai mari dorințe

Spune această rugăciune sâmbătă seara, pentru îndeplinirea celor mai mari dorințe
Spune această rugăciune sâmbătă seara, pentru îndeplinirea celor mai mari dorințe

Citeșe această rugăciune sâmbătă seara pentru îndeplinireadorințelor, spor în casă și înțelegere cu cei dragi. Este una dintre cele mai puternice rugăciuni care se citesc în această zi. Rostește-o cu candela aprinsă și credințacă bunul Dumnezeu îți va auzi toate cerințele.

Rugăciune de sâmbătă seara, pentru îndeplinirea dorințelor

Doamne, primeste umila mea rugaciune ca o tamaie mirositoare, pentru rugaciunile iubitei Tale Maice, care Te-a vazut pe Cruce pironit intre doi talhari si de durerile Tale cumplite i s-a ranit inima, care impreuna cu ucenicii si cu mironositele Te-a pus in mormant, care a treia zi Te-a vazut inviat din morti si la Inaltarea Ta Te-a vazut suindu-Te de la pamant la cer, insotit de Sfintii Tai Ingeri.

Indura-Te, Doamne, si de cei vii si de cei morti, pentru rugaciunile sfintilor Tai, catre care zic si eu nevrednicul: O, fericiti servitori ai Lui Dumnezeu, nu incetati a va ruga Lui ziua si noaptea, pentru noi, nevrednicii, care pururea gresim cu atatea nenumarate pacate! Mijlociti pentru noi darul si ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu stim a-l cere dupa cuviinta.

Nu incetati a va ruga, pentru ca prin rugaciunile voastre, pacatosii sa castige iertare, saracii ajutor, intristatii mangaiere, bolnavii sanatate, cei slabi la minte intelepciune, cei tulburati liniste, cei asupriti ocrotire, si toti impreuna darul Lui Dumnezeu spre folosul cel sufletesc, in marirea Lui Dumnezeu Celui in Treime laudat, Caruia I se cuvine cinste si inchinare in veci. Amin!

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni