Stiri

Benone Sinulescu s-a stins din viață. Cine va moșteni averea uriașă lăsată în urmă

Benone Sinulescu s-a stins din viață. Cine va moșteni averea uriașă lăsată în urmă
Benone Sinulescu s-a stins din viață. Cine va moșteni averea uriașă lăsată în urmă

Benone Sinulescu s-a stins din viață astăzi, 18 noiembrie 2021. Marele artist lasă în urmă o avere uriașă, pe care o va moșteni soția sa. Cântăreșul a povestit în anul 2014 că și-a făcut testamentul din timp, pentru a nu exista probleme după trecerea sa în neființă.

Iată ce avere uriașă lasă Benone Sinulescu în urma sa

În 2014, Benone Sinulescu și-a făcut testamentul și i-a lăsat averea soției sale, iar când ea nu va mai fi, nepoții vor moșteni agoniseala de-o viață a artistului. Acesta a fost planul pe care Benone Sinulescu l-a făcut cu foarte mulți ani în urmă. El și-a dorit să fie respectat totul întocmai, atunci când va trece în neiință.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, a declarat Benone Sinulescu, la acea vreme.

Artistul a murit în urma unei pneumonii care s-a agravat foarte tare. În ultimele luni de viață starea lui de sănătate nu a fost una foarte bună, potrivit impresarului său.

Vă reamintim că în luna iulie a acestui an Benone Sinulescu a fost itnernat după ce a căzut în casă.  „Da, din pacate e adevărat. A avut o pneumonie agresivă și a murit înecat„, a declarat Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului.

 

You may also like

Comments are closed.

More in Stiri