Stiri

Ministrul Finanţelor, anunţul momentului: „Creșterea de pensii va fi mai mare decât prevede legea”

Ministrul Finanţelor, anunţul momentului: "Creșterea de pensii va fi mai mare decât prevede legea"
Ministrul Finanţelor, anunţul momentului: "Creșterea de pensii va fi mai mare decât prevede legea"

„Creşterea pensiilor a fost anunțată și rămâne ultima, să zic așa, discuție de făcut în coaliție, când suntem cu tot bugetul. Nu trebuie să uităm că avem un cuantum suplimentar și la apărare. Nu trebuie să uităm că avem o serie de elemente de care trebuie ținut cont, în sensul în care creșterea economică, evident, se reduce pe anul viitor.

Pensiile cresc. Ministrul de Finanțe nu vrea să dezvăluie procentul

Dar creșterea de pensii va fi și va fi mai mare decât prevede legea. Asta pot să spun. N-o să spun procentul”, a precizat ministrul Finanţelor.

Nu intervin măsuri noi, a asigurat ministrul, sâmbătă, la emisiunea INCOME cu Adrian Măniuţiu. „Avem și analiza făcută de Comisia Europeană. Tot ce s-a stabilit, dacă vreți în ajustarea fiscală(…). Până la urmă, reforma fiscală a fost validată de Comisia Europeană, asta pot să vă anunţ”, a spus ministrul Finanţelor, la Antena 3 CNN.

Ministrul Finanţelor: „Nu vor fi modificări, nu vor fi creșteri de taxe”

„Nici nu au fost creșteri, a fost eliminarea unor excepții. Dacă vrem să fim sinceri până la capăt. Nu intervin măsuri noi”, a declarat Adrian Câciu, întrebat dacă ne așteptăm la creșteri de taxe sau la alte modificări cu impact asupra economiei.

You may also like

Comments are closed.

More in Stiri