Astro

Horoscop 27 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Cine poate primi mai mulți bani

Horoscop 21Horoscop 27 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Cine poate primi mai mulți bani martie, cu Neti Sandu. Săgetătorii încep o relație
Horoscop 27 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Cine poate primi mai mulți bani

Vibrația zilei este 9 și o să avem o privire de ansamblu și o să știm ce avem de făcut.

Horoscop 27 octombrie 2022 – Scorpion

Apar noutăți, oameni care vă caută, vă scot la întâlnire, vin cu propuneri de afaceri și se poate să primiți și cadouri și să aveți parte de o zi plină ochi de evenimente.

O să vă puteți exprima un punct de vedere, să vorbiți în public și să dați de oameni care să vă susțină ideile, să fiți o echipă.

Întrevedere cu cineva care vrea să vă dea de lucru și o vă impuneți condițiile, pentru că vă cunoașteți valoarea.

Horoscop 27 octombrie 2022 – Săgetător

Ați putea salva o prietenie, să lămuriți toate acele lucruri care au fost greșit înțelese și să mergeți mai departe ca să păstrați emoția relației.

E posibil să apară omul care să vă completeze într-o relație de cuplu și să vă placă deși nu credeați în traiul în doi.

Se observă succes în afaceri, dar e posibil să apară o schimbare majoră și în sfera sentimentală și să fiți fericiți.

Horoscop 27 octombrie 2022 – Capricorn

 

Pare să fie mare tevatură la serviciu și e posibil să mai cereți niște bani în plus sau să vă regăsiți pe lista de promovare, să căpătați o funcție.

Voi, o să fiți activi în grupul de prieteni, c-o să puneți umărul la evenimentele care vor avea loc în weekend, o nuntă, un botez.

Vi se propune o funcție și pare să vi se potrivească mănușă, că e genul vostru de competență.

Horoscop 27 octombrie 2022 – Vărsător

Se poate să parafați niște acte și o să vă reușească toate celelalte demersuri care țin de o achiziție sau de urmat niște cursuri, ori poate de o angajare.

O să vă reluați bunul obicei de a ieși pe la evenimente, sunt mondenități la care v-ar prinde bine să fiți și voi de față

E posibil să întâlniți pe cineva cu care să vă armonizați și să începeți o viață nouă și frumoasă, dacă n-aveți pe nimeni.

Horoscop 27 octombrie 2022 – Pești

Aveți de urmărit două aspecte: primul legat de sănătate, c-or fi probabil niște atenționări de care trebuie să țineți cont, al doilea legat de bani – faceți monetarul.

Se poate să primiți acele lucruri pe care vi le-ați dorit de multă vreme și o să deveniți mai încrezători, cu un moral mai ridicat.

Se poate să vă pregătiți de o plecare și să faceți monetarul să vedeți de ce bani dispuneți că poate plecați în străinătate.

Horoscop 27 octombrie 2022 – Berbec

Se poate să vă luați o casă cu împrumut de la bancă, dar nu înainte de a vă asigura că o să aveți suficienți bani să returnați împrumutul.

Se observă o reușită, poate vi se dă ceva de lucru, care să vă aducă mai mulți bani, ori altceva de calitate

Relația partenerială se nuanțează frumos și o să vă puteți gândi și la căsătorie anul acesta, anul viitor, când vă hotărâți.

Horoscop 27 octombrie 2022 – Taur

Voi, se poate să recuperați niște bani și să-i puneți de o parte, ca să vă puteți îngriji de sănătate, de a voastră și de a celor din familie.

Apar proiecte noi la orizont și vă puneți toate resurse la bătaie, să vă implicați în cât mai multe activități

O să vă bucurați de prezența cuiva care vă admira, vă apreciază și puteți avea o relație care să vă completeze frumos.

Horoscop 27 octombrie 2022 – Gemeni

E un proiect de anvergură în care v-ați putea implica și e nevoie de energie și motivație serioasă ca să duceți până la capăt munca, deloc ușoară.

O să vă puteți reface viața sentimentală și să conviețuiți în cei mai buni termeni cu partenerul de cuplu, dacă o să fiți mai receptivi la problemele acestuia.

Pare să fie o atmosferă mai bună la serviciu, poate pentru că șefii sunt mulțumiți de voi și o să fie și un confort financiar.

Horoscop 27 octombrie 2022 – Rac

O să vă fie răsplătite eforturile de serviciu, o să luați și bani, dar se poate și să treceți la o categorie superioară, chiar și fără concurs.

Se poate să rezolvați problema locuinței, să vă cumpărați una sau  închiriați, dacă vreți ceva temporar.

Poate puneți în practică o idee care va avea priză la un public anume și o să vă bucurați de o recompensă.

Horoscop 27 octombrie 2022 – Leu

O să vă bucurați de revenirea cuiva care vă poate face fericiți și să puneți capăt unei perioade de singurătate, în care nu v-ați simțit în elementul vostru.

Poate vă depuneți CV-ul pentru un job și, dacă o să fie mai bine plătit, o să vă duceți, dar trebuie să vă și placă ce faceți.

Sunt oameni care vă susțin și o să faceți și voi progrese, la slujbă, la școală, se poate și în particular.

Horoscop 27 octombrie 2022 – Fecioară

Se poate să fiți ocupat până peste cap cu școala, dați ceva teste, sunt probe practice de susținut și o să iasă totul bine, c-o să dați dovadă de conștiinciozitate.

E posibil să vi se suplimenteze salariul, că aveți o muncă în plus și o să vă bucurați și de prestigiu, șefii o să vă aprecieze.

Se pare c-o să jonglați cu niște bani ca să achitați toate dările și să vă rămână pentru o plecare în weekend.

Horoscop 27 octombrie 2022 – Balanță

 

Vești bune, poate vă iese pasența cu un proiect care să vă propulseze în carieră și o să aveți parte de venituri consistente, dar trebuie să fiți perseverenți c-o să fie muncă, nu glumă

Or să vă curteze mai mulți parteneri de afaceri să bateți palma pentru un contract care v-ar aduce un plus de prestigiu

Voi vă aflați într-un vârf de formă și sunteți capabili de lucruri mărețe și e bine să aveți curaj să vă reinventați.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro