Rugaciuni

Rugăciunea care ATRAGE BINELE în casa ta. Se citește în Postul Crăciunului

Rugăciunea care ATRAGE BINELE în casa ta. Se citește în Postul Crăciunului
Rugăciunea care ATRAGE BINELE în casa ta. Se citește în Postul Crăciunului

Aceasta este una dintre cele mai puternice rugăciuni care se citesc în fiecare post. Se spune că atrage binele, bunăstarea, abundența și liniștea în casă și în familie. Dacă ești certat cu cineva apropiat, dacă în casa ta sunt tensiuni, energie negativă, probleme sau neajunsuri, citește cu candela aprinsă și credință deplină această rugăciune frumoasă. Te va ajuta cu siguranță ori de câte ori ai nevoie și nu vei rămâne neauzit.

Rugăciune în Postul Crăciunului, pentru bunăstare, liniște și ajutor la nevoie

Dumnezeul nostru, nădejdea tutu­­ror marginilor pământului și a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai înainte ai întocmit, prin Legea Ta cea Veche și Nouă, aceste zile de post, la care ne-ai învrednicit să ajungem acum, pe Tine Te lăudăm și Ție ne rugăm: întărește-ne cu puterea Ta, ca să ne nevoim întru ele cu sârgu­ință, spre mărirea numelui Tău celui sfânt și spre iertarea păca­telor noas­tre, spre omorârea patimilor și biru­­ință asupra păcatului; ca împreună cu Tine răstignindu-ne și îngro­pân­du-ne, să ne ridicăm din faptele cele moarte și să petrecem cu bună­plă­cere înaintea Ta întru toate zilele vieții noastre.

Citește și: Rugăciune pentru iertarea de păcate către Fiul Lui Dumnezeu.

Că Ție se cuvine a ne milui și a ne mântui pe noi, Hris­toase, Dum­­­ne­­zeule, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte, și Preasfântului și bu­nului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni