Rugaciuni

Cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni către Sfântul Apostol Andrei

Cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni către Sfântul Apostol Andrei
Cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni către Sfântul Apostol Andrei

În fiecare an la data de 30 noiembrie este prăznuit Sfântul Apostol Andrei, corotitorul României. Această zi reprezintă o sărbătoare importantă în calendarul ortodox și este marcată cu cruce roșie. Iată una dintre cele mai puternică rugăciune către acest mare sfânt. Se spune că face minuni și îndeplinește dorințe.

Rugăciune către Sfăntul Andrei pentru sănătate şi bunăstare

„Pentru rugăciunile Apostolului Tău Andrei, dăruieşte-ne nouă sănătate şi viaţă ferită de toată răutatea.

În numele Tatălui, și Fiului, și Sfântului Duh, Domnului să ne rugăm:

Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis şi s-a făcut făptura, nu întoarce dumnezeiasca Ta faţă de la noi cei păcătoşi, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică şi înfricoşătoare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre pe care în toată ziua, cu nesocotinţă, în chip nenumărat le săvârşim.

Noi suntem păcătoşi şi pătimaşi, netrebnici şi plini de răutate, iar Tu eşti izvorul vieţii şi al milostivirii; nu ne lăsa, Doamne; nu trece rugăciunea noastră, a păcătoşilor, nici nu răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci, pentru că nu suntem vrednici a câştiga prin sârguinţa cea de toate zilele milostivirea Ta, dăruieşte-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv. Pentru rugăciunile Apostolului Tău Andrei, dăruieşte-ne nouă sănătate şi viaţă ferită de toată răutatea.

Pentru pomenirea lui cea de azi ne întăreşte cu darul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor noastre, cu bucurie să lăudăm prăznuirea lui şi să slăvim preasfânt numele Tău, în vecii vecilor. Amin!”

 

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni