Rugaciuni

Cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni către Sfântul Ștefan

Cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni către Sfântul Ștefan
Cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni către Sfântul Ștefan

În fiecare an în a treia zi de Crăciun este prăznuit Sfântul Ștefan. Foarte mulți români își serbează ziua onomastică pe 27 decembrie. Aceștia pot rosti una dintre cele mai puternice rugăciuni făcătoare de minuni, despre care se spune că ne ferește de rele și ispite. Este una dintre cele mai frumoase rugăciuni rostite de Crăciun. Se rostește trei zile la rând, cu candela aprinsă, în liniște deplină și se spune că astfel poate îndeplini orice dorință. Chiar și cele mai ascunse!

Rugăciune magică de Sfântul Ștefan, care îndeplinește dorințele

“Sfinte mare mucenice al lui Hristos Ştefane, cel ce ai preaslăvit pe Dumnezeu în trupul tău de mucenic, nu ne trece cu vederea pe noi, cei cuprinşi de ispite şi de nevoi, ci te roagă Preamilostivului Dumnezeu ca să împace lumea aceasta şi să depărteze de la noi pe tot vrăjmaşul pornit asupra noastră, pentru păcatele noastre.

Roagă-te pentru noi, sfinte al lui Dumnezeu, cu aceeaşi căldură cu care te-ai rugat pentru ucigaşii tăi! Roagă-te să depărteze de la noi tot păcatul, ispita, necredinţa, necazul, boala şi mustrarea Lui cea dreaptă şi să ne apere pe noi, poporul Său.

Ca prin rugăciunile tale fiind mântuiţi, să lăudăm nespusa bunătate a lui Dumnezeu în vecii vecilor. Amin!”

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni