Astro

Cum sunt afectate zodiile de eclipsele din 2022

Cum sunte afectate zodiile de eclipsele din 2022
Cum sunte afectate zodiile de eclipsele din 2022

Anul acesta vom avea parte de patru eclipse care ne vor influența viețile enorm de mult. Deși unii nativi vo fi mai mult influențați decât alții, cert este că absolut toate semnele zodiacale se vor simți impactate de aceste schimbări. Se pare că cele mai avantajate semne zodiacale vor fi cele de aer, care vor avea numeroase beneficii pe plan financiar.

Iată ce ne așteaptă în anul care urmează, potrivit previziunilor lui Mihai Voropchievici, în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Cum ne influențează cele patru eclipse din anul 2022

În timpul eclipselor, semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) pot avea probleme cu banii din cauza proastei gestionări, a felului nechibzuit de a cheltui peste măsură. Aşa că fiţi atenţi cum vă drămuiţi banii!

Semnele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) pot avea oportunităţi legate de noi câştiguri băneşti, dar şi în zona amoroasă.

Semnele de Apă (Rac, Scoprion, Peşti) realizează că ceea ce îşi doresc cu adevărat e acel lucru pe care şi l-au dorit de multă vreme, deci nu mai vor lucruri materiale, ci ceva sufletesc.

Semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au nevoie să-şi reorganizeze programul de lucru, dar mai bine ar fi programul total şi cel de viaţă, şi de călătorii, pentru că au nevoie. Trebuie să mediteze mai mult, pentru a putea să aducă armonia în viaţa lor”, a adăugat Mihai Voropchievici.

În afară de cele două eclipse de soare de anul acesta, vor mai fi două eclipse de Lună care vor avea loc pe 16 mai şi 8 noiembrie.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro