Astro

Horoscop 1 februarie, cu Neti Sandu. Scorpionii se îndrăgostesc

Horoscop 1 februarie, cu Neti Sandu. Scorpionii se îndrăgostesc
Horoscop 1 februarie, cu Neti Sandu. Scorpionii se îndrăgostesc

Vibrația zilei este 1 și dăm restart vieții noastre ca să trăim și mai bine. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 1 februarie VĂRSĂTOR

Se rezolvă o problemă mai veche, semnați un contract, vă croiți un alt drum profesional și o să vă impuneți pe o piață nouă.

Noutăți, care s-ar putea să vă scoată din zona de confort și să vă lansați în proiecte noi c-aveți multe de arătat lumii și o să vă puneți în aplicare toate calitățile.

Horoscop 1 februarie PEȘTI

O problemă de sănătate dispare fie de la sine, că se poate dacă vă schimbați modul de gândire sau printr-un tratament naturist.

Există numeroase oportunități pentru voi de a vă lansa pe o nouă orbită profesională de succes și o să vă axați pe lucruri care se cer în momentul de față – poate găsiți o nișă.

Horoscop 1 februarie BERBEC

E nevoie de voi ca să dați viață unui proiect care-o să vă propulseze în carieră, că o să debordați de energie.

Se întrevăd niște colaborări care or să vă sporească veniturile și o să faceți acele investiții la care visați de anul trecut – poate vă luați o mașină nouă.

Horoscop 1 februarie TAUR

Se poate s-aveți ceva de spus și în particular și o să vă alăturați, probabil, unui grup ca să vă sporiți forțele.

O să atrageți toate privirile asupra voastră și se poate să aibă gânduri mari cu voi șefii, să vă propună o funcție, un fotoliu de lider c-aveți un CV impresionant.

Horoscop 1 februarie GEMENI

Dați zor să faceți și voi valuri ca să deveniți și mai vizibili, să străluciți în lumina reflectoarelor.

Veți mai recupera din banii pe care-i așteptați de anul trecut și o să vă puteți mișca, dați o raită pe la munte să vă bucurați de zăpadă, să faceți puțin sport.

Horoscop 1 februarie RAC

Poate ați descoperit o destinație de vacanță la un preț foarte bun și faceți de pe-acum o rezervare.

Se reglează situația financiară și veți lichida toate restanțele, achitați rate, facturi, taxe de tot felul și o să vă orientați spre o nouă colaborare care să vă asigure un venit constant.

Horoscop 1 februarie LEU

Se poate să-ntâlniți pe cineva care să trezească în voi dorința de a vă cunoaște mai bine, că simțiți o chimie, ceva magic.

O întâlnire emoționantă și poate luați o decizie care să vă dea o nouă direcție în viață că vreți să-ncepeți lucruri noi care să v-aducă un plus de prestanță, de notorietate.

Horoscop 1 februarie FECIOARĂ

Poate vă bate gândul să vă-ntemeiați o familie și o să faceți niște calcule să vedeți cum stați cu banii că vă doriți și o nuntă- în cadru restrâns.

Poate bateți palma pentru un proiect care să v-aducă acei bani care să v-ajute să terminați de reamenajat locuința, dacă nu cumva o să vă cumpărați alta.

Horoscop 1 februarie BALANȚĂ

O să reluați un hobby care să vă readucă în centrul atenției și să luați și un premiu, la un moment dat.

Poate abia acum vă caută, din nou, cineva pe care l-ați întâlnit cu ceva timp în urma și starea de spirit va fi una diferită, că endorfinele zumzăie.

Horoscop 1 februarie SCORPION

Să vă simțiți prinși într-o poveste de dragoste c-ați decis să ieșiți din carapace și s-aveți curaj să vă refaceți viața, să fiți fericiți.

E posibil să se concretizeze o investiție, să vă luați casă ori poate vă mutați cu chirie pentru o vreme până renovați locuința, o reamenajați.

Horoscop 1 februarie SĂGETĂTOR

Se rescrie viața de cuplu și o să vă faceți timp să ieșiți în weekend pe undeva, că vă plac excursiile amândurora.

Se dă undă verde unui proiect și o să luați startul într-o nouă aventură profesională c-aveți energie și determinare, poate fi chiar o competiție.

Horoscop 1 februarie CAPRICORN

Se poate să luați o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu și să vă mutați în altă casă, pentru mai mult spațiu.

Poate revine un angajator cu oferta de a vă uni forțele să porniți într-o afacere de cursă lungă, care presupune efort, nu glumă, dar sunteți obișnuiți cu așa-ceva.

Sursa: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro