Astro

Horoscop 12 martie 2022, cu Neti Sandu. Capricornii se trezesc cu bani în cont

Horoscop 14 septembrie 2022 cu Neti Sandu. E în plan o avansare în funcție
Horoscop 14 septembrie 2022 cu Neti Sandu. E în plan o avansare în funcție

Vibrația zilei este 3 și e bine să spunem ce avem pe inimă, să ne eliberăm.

HOROSCOP 12 MARTIE 2022 PEȘTI

Se poate să apară cineva care să vă facă fericiți, dacă n-aveți partener de viață, și să vă croiți un nou drum în viața de cuplu.

E animaţie la voi, vă bucurați de o revedere cu ocazia unei sărbători în familie, poate e ziua voastră de naștere, ori alt moment în care toată lumea e fericită.

HOROSCOP 12 MARTIE 2022 BERBEC

Sunt niște oameni în jurul vostru care vor să aveți program comun, poate plecați într-o excursie, sau practicați un sport de echipă.

Se poate să aveți musafiri, asta după ce vă terminați treburile casnice și vă oferiți câteva ore de respiro ca să vă refaceți starea de spirit.

HOROSCOP 12 MARTIE 2022 TAUR

Poate vă alăturați unui grup ca să dați o mână de ajutor să-i scoateți pe niște oameni dintr-un impas.

Sunt câteva evenimente și dacă nu sunteți prinși cu treburile casnice o să ajungeți și pe la unul dintre ele c-aveți nevoie de un refresh ca să puteți munci cu spor de luni încolo.

HOROSCOP 12 MARTIE 2022 GEMENI

E cineva care insistă să ieșiți la o cafea, chiar și virtuală, ca să vă puneți de acord în privința unei colaborări.

O să intrați la cheltuială, că n-o să rezistați să nu le luați celor dragi ce v-au cerut, sau să plecați pe undeva în plimbare ca să vă mai spălați cu toții gândurile.

HOROSCOP 12 MARTIE 2022 RAC

O veste bună de la cineva care v-a dus dorul și o să vă bucurați că se mai poate salva o situație și n-o să mai suferiți ca până acum.

O vizită neașteptată și multe lucruri se vor schimba în bine, că se poate să vă refaceți viața de cuplu și să se așeze frumos relația, pentru că vă doriți o familie.

HOROSCOP 12 MARTIE 2022 LEU

Se poate să vă pregătiți de o nuntă, de o sărbătoare și o să vă încărcați bateriile că v-a epuizat munca de la serviciu.

Voi o să puteți reface punțile de comunicare cu cei care s-au distanțat și cu care n-ați mai ținut legătura și dintr-o dată o să vă puteți întâlni, că atracția își spune cuvântul.

HOROSCOP 12 MARTIE 2022 FECIOARĂ

Poate sunteți martorii unei căsătorii și o s-aveți o stare de spirit cât se poate de bună, care să vă inspire, dacă n-ați legalizat relația.

O să vă bucurați de o companie agreabilă c-or veni niște oameni în vizită, dacă nu cumva o să vă duceți voi, c-aveți niște restanțe la capitolul vizite, c-ați tot fost ocupați.

HOROSCOP 12 MARTIE 2022 BALANȚA

Se poate să vă duceți la cineva apropiat care are nevoie de un ajutor din partea voastră, și o să vă întrețineți frumos câteva ore bune.

E posibil să treacă niște rude pe la voi și să stați la povești și ceva bun o să petreceți frumos și timpul liber să țineți relațiile la cald.

HOROSCOP 12 MARTIE 2022 SCORPION

Întrevedere cu cineva care are gânduri serioase, de relație cu voi și dacă sunteți singuri o să vedeți ce simțiți.

Se poate să faceți impresie bună cu creațiile voastre, dacă v-ați pus în practică ideile, inspirația și s-or fi găsit și cumpărători, nu numai admiratori pur și simplu.

HOROSCOP 12 MARTIE 2022 SĂGETĂTOR

O să vă sunați prietenii să ieșiți pe undeva azi, mâine, în funcție de timpul liber comun.

Vă mai ocupați de casă, de cumpărături, ca să completați ce vă lipsește, că poate chemați pe la voi niște prieteni la un pahar de vorbă.

HOROSCOP 12 MARTIE 2022 CAPRICORN

Se poate să vă treziți cu niște bani în cont să aveți de plimbare și de cumpărături neprevăzute.

Poate s-a organizat o excursie și vă duceți și voi că să luați aer, să mai vedeți și alte locuri, oameni, să schimbați o vorbă, un sentiment, cu cei din anturaj.

HOROSCOP 12 MARTIE 2022 VĂRSĂTOR

Se poate să vă duceți într-o vizită, dacă n-aveți voi musafiri și o să vă refaceți moralul după o săptămână încărcată.

E o întrunire, poate fi un party, cu doar câteva persoane c-ați reușit la un examen, v-ați găsit un job, o colaborare, ceva care se cere sărbătorit.

SURSA: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro