Astro

Horoscop 13 ianuarie Neti Sandu. Cine primește azi bani

Horoscop 13 ianuarie Neti Sandu. Cine primește azi bani
Horoscop 13 ianuarie Neti Sandu. Cine primește azi bani

Vibrația zilei este 4 și o să avem grijă să punem casa la punct și familiei să nu-i lipsească nimic.

Horoscop 13 ianuarie CAPRICORN

Poate recuperați o sumă importantă de bani și o să vă bucurați de o plecare în excursie la rude sau la prieteni. O să intrați la cheltuială că sunt lucruri pe care le-ați văzut de anul trecut, dar n-ați avut bani să le cumpărați, și-acum poate le găsiți la promoții.

Horoscop 13 ianuarie VĂRSĂTOR

E un moment bun de relansare, cu un proiect pe care l-oți mai fi demarat în cursul anului trecut, dar a fost oprit. Se poate să vă asociați cu niște cunoscuți și o să dați drumul unui proiect caritabil, c-aveți multe de oferit și e o nevoie interioară care vă animă.

Horoscop 13 ianuarie PEȘTI

Vă puteți uni forțele cu ale unor prieteni și să dați drumul unui proiect particular, care să vă pună, frumos, în valoare. Apare o ofertă de lucru și de-aici poate veni și succesul, că o să-l aveți pe Jupiter de partea voastră, ca un as în mânecă.

Horoscop 13 ianuarie BERBEC

Poate vă invită cineva în alt oraș și o să vă bucurați de o revedere care poate schimba ceva pe dinăuntrul vostru. Poate-o s-aveți prilejul să călătoriți și să vă-mbogățiți palmaresul cu victorii, atât pe linie profesională, cât și personală.

Horoscop 13 ianuarie TAUR

Se poate s-aveți vreo rată de achitat, o factură cam usturătoare, dar trebuie, așa că executați-vă. Parcă vin niște bani și o să și cheltuiți din ei c-or să fie niște oportunități, deloc de ignorat și poate vă puneți casa la punct, c-o să găsiți lucruri care vă plac.

Horoscop 13 ianuarie GEMENI

E posibil să luați niște bani și să vă faceți unele mici plăceri și alor voștri la fel – să fie toată lumea fericită. O vizită neașteptată și o să vă faceți programul de weekend în funcție de această persoană pe care-o așteptați cine știe de când și sufletește vor fi niște schimbări.

Horoscop 13 ianuarie RAC

Cineva cu care-ați colaborat cândva o să revină cu o ofertă și dacă n-o să fiți prinși cu alte treburi o să reluați experiența. Viața de cuplu va intra pe un alt făgaș că puteți reveni la o relație care se pierduse pe drum sau să-ncepeți una nou-nouță că nu vă place singurătatea.

Horoscop 13 ianuarie LEU

E o problemă de sănătate pe care o puteți rezolva fără dificultate și să vă recăpătați tonusul, ca să aveți succes. V-ați putea implica în câteva proiecte pe termen scurt și-l puteți păstra pe cel mai valoros în continuare și să vă asigurați un venit constant.

Horoscop 13 ianuarie FECIOARĂ

E cineva în care v-ați pus mari speranțe că vă poate fi companion de viață și chiar se poate, numai că trebuie să deveniți mai concilianți. Sunt chestiuni legate de casă pe care va trebui să le rezolvați și o să vă dați peste cap să puneți lucrurile în ordine, oricât de complicate ar fi.

Horoscop 13 ianuarie BALANȚĂ

Poate vă pregătiți de o conviețuire cu cineva cu care-ați mai încercat, dar a intervenit o separare care v-a pus pe gânduri și ați mai schimbat câte ceva. O să fiți interesați de studii, poate-aveți și examene, vi se oferă și posibilitatea să mai avansați la slujbă dacă dați un examen sau poate la școală dați niște diferențe.

Horoscop 13 ianuarie SCORPION

Vă puteți duce la alt serviciu și să câștigați mai mult, dar poate n-o să munciți mai mult decât la actualul loc de muncă. Ați putea face rost de mulți bani dacă ați vinde ceva, i-ați pune în bancă și v-ați lua după aceea o casă, ori poate o mașină, ceva scump, oricum.

Horoscop 13 ianuarie SĂGETĂTOR

E posibil să existe cineva care să vă determine să renunțați la independența voastră și să exersați viața de cuplu. Provocări la voi! Dar vă plac, sunt genul vostru și vă-ntăresc, vă fac și mai puternici, că aveți nevoie de adrenalină forte! Un duel profesional se întrevede.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro