Astro

Horoscop 16 februarie 2022. Previziuni cu Neti Sandu

Previziuni Neti Sandu 18 iunie. Zi importantă
Previziuni Neti Sandu 18 iunie. Zi importantă

Vibrația zilei este 7 și o să-nțelegem sensul ascuns al unor lucruri, situații. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 16 februarie VĂRSĂTOR

Relația cu partenerul de cuplu e în plină reformă și e bine să spuneți lucrurilor pe nume ca să ajungeți la echilibru.

Se fac presiuni să terminați niște treburi și să-ncepeți altele, poate, c-au apărut situații neprevăzute și nu e de pierdut timpul.

Horoscop 16 februarie PEȘTI

Se poate să aveți niște treburi casnice de rezolvat și să vă mai ajute și ai casei, să vă mai rămână timp și pentru voi.

E posibil să găsiți ceva nou de lucru și să vă implicați cât se poate de serios, că va fi volum mare, și-o să aveți parte și de bani. Se poate și din colaborări.

Horoscop 16 februarie BERBEC

Vi se propune să vă implicați într-un proiect particular și de-aici să vină succesul începând cu luna mai.

O să vă bucurați de o reușită, pot fi și niște bani din urmă și să luați ce mai e nevoie pe-acasă și să faceți o rezervă pentru week-end să plecați pe undeva.

Horoscop 16 februarie TAUR

Poate vă pregătiți de examene, de lansarea unui proiect și or să fie emoții dar și reușite, vă descurcați frumos.

Se pare c-o să puteți face acele deplasări pe care le plănuiserăți la sfârșitul anului trecut și or să se rezolve atât problemele de serviciu, cât și cele personale.

Horoscop 16 februarie GEMENI

V-ați putea impune printr-un job particular, vreo pasiune care să prindă teren și să vă pună în evidență talentele.

Primiți confirmări, vă luptați, în continuare, pentru niște drepturi care nu v-or fi fost recunoscute și o să mențineți stacheta sus c-aveți ambiții mari anul asta.

Horoscop 16 februarie RAC

O s-aveți de completat acte, poate apelați la un notar să legalizeze o situație și o să vă coste, că nu se poate altfel.

E posibil să vină acei bani pe care-i așteptați mai de mult și o să faceți cheltuieli, că sunt plăți de făcut și nu agreați restanțele.

Horoscop 16 februarie LEU

V-ați putea recupera bani, bunuri, și să vă reintrați în drepturi, daca se vă pronunță o sentință judecătorească.

E agitație la voi, poate-aveți o întâlnire importantă și trebuie să luați o decizie, să semnați un contract și să vă asigurați că totul va decurge în cei mai buni termeni.

Horoscop 16 februarie FECIOARĂ

Vă dați întâlnire cu cineva care vă poate oferi un job și să faceți o înțelegere la-nceput verbală și dacă totul merge bine și scrisă.

O să fiți ocupați cu diverse treburi, atât la serviciu, cât și acasă, și-o să primiti și vești bune, că vi se mai și împlinesc dorințele.

Horoscop 16 februarie BALANȚĂ

Poate o să realizați în sfârșit, în ce direcție se-ndreaptă relația voastră și-o s-aveți o discuție cu partenerul pentru concluzii.

Poate n-ați renunțat la ideea de a vă muta, măcar o vreme, altundeva, poate că să lucrați, ori că să studiați ceva, după care să vă-ntoarceți.

Horoscop 16 februarie SCORPION

O să vă puteți baza pe niște prieteni ca să desfășurați o activitate care v-ar destinde, v-ar da un alt vibe.

E posibil să angajați o firmă ca să se ocupe de niște probleme casnice, dacă nu vă pricepeți și o să dureze o zi, două până să se-ncheie reparațiile.

Horoscop 16 februarie SĂGETĂTOR

Obiectivul – casa – e încă pe ordinea de zi și o să apelați la cunoscuți, la o firmă imobiliară să găsiți ceva care să vi se potrivească.

Voi poate treceți cu bine de un test, un interviu, poate-aveți examene, și o să fie un efort, poate fi și un concurs și să trebuiască să vă mobilizați serios ca să răzbiți.

Horoscop 16 februarie CAPRICORN

Vă preocupați și de voi de felul în care arătați și de cum vă simțiți, ca să fiți buni, zdraveni.

Aveți planuri multe și care se pot și împlini, și-o să faceți rost de bani, dar veți cheltui, poate e vreo factur de care ați uitat, c-o să scoateți cu forță niște bani din buzunar.

SURSA: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro