Astro

Horoscop Neti Sandu 14 iunie 2022. Vești bune

Horoscop Neti Sandu 14 iunie 2022. Vești bune
Horoscop Neti Sandu 14 iunie 2022. Vești bune

O să primim răspunsuri, confirmări, ne recuperăm lucrările împrăștiate, banii și o să ajugem la un echilibru interior.

Vibrația zilei este 5 și e bine s-avem curaj să ne confruntăm cu situațiile care nu ne convin.

HOROSCOP 14 IUNIE GEMENI

Se poate să aveți o discuție-ntre patru ochi cu omul alături de care vreți să mergeți pe drumul vieții. Apar noutăți care să vă țină în priză și să vă dea idei și de afaceri și de viață personală. Poate fi o zi a deciziilor pentru voi.

HOROSCOP 14 IUNIE RAC

O problemă de familie v-a tot dat bătăi de cap și o să vă străduiți să mulțumiți pe toată lumea. Soluții sunt. O să vă caute cineva care vrea s-aveți o relație și dacă nu se întrunesc toți termenii o să spuneți clar și răspicat ce-aveți de gând să nu dați curs unei iluzii.

HOROSCOP 14 IUNIE LEU

Se face vâlvă în jurul vostru că v-a ieșit un proiect de care e toată lumea încântată și o să primiți o recompensă, aplauze. Poate sunteți în căutarea unei vacanțe de vis și o să găsiți și destinația și anturajul cu care să vă puteți distra, că vreți rețeta completă.

HOROSCOP 14 IUNIE FECIOARĂ

E momentul să-ncheiați o situație școlară și să faceți și cinste, o tratație ca de final, că ați absolvit cu brio. Lucrurile vă ies la mare artă, așa cum sunteți obișnuiți să faceți totul cu meticulozitate și o să urmeze o promovare, că șefii or să fie mulțumiți.

HOROSCOP 14 IUNIE BALANȚĂ

Relația cu partenerul de cuplu poate duce direct la căsătorie și să vă căutați o casă, dacă vă pregătiți și de copii. Vă dați întâlnire cu colegii, poate sărbătoriți ceva, mai puneți la cale și un proiect cu care să doborâți concurență că o să puneți la bătaie toate resursele.

HOROSCOP 14 IUNIE SCORPION

O să faceți cunoștință cu cineva care se va plia pe felul vostru de a fi și o să vă-nțelegeți de minune. Vin de undeva niște bani, dar aveți și cheltuieli mari că s-au adunat multe în perioada asta și vreți să fiți cu toate la zi, să nu vă treziți cu datorii.

HOROSCOP 14 IUNIE SĂGETĂTOR

Poate va trebui să dați un răspuns ca să se știe dacă relația voastră sentimentală are un viitor, sau, fiecare-ncotro. Vin solicitări din toate direcțiile și o să le răspundeți tuturor cu promptitudine și o să v-alegeți cu un job, fie, ea, și o colaborare.

HOROSCOP 14 IUNIE CAPRICORN

Poate faceți comandă online dacă n-aveți chef să pierdeți timpul prin magazine, de piese de mobilier sau aparatură pentru casă. Se fac presiuni și să vă străduiți mai mult la serviciu, și să folosiți la maximum timpul liber, ca să aveți câteva ore la dispoziție de petrecut cu ființa iubită.

HOROSCOP 14 IUNIE VĂRSĂTOR

Se poate să treacă, diseară, cineva pe la voi și să vă ia cu mâna angoasele, frica de eșec, oboseala. O să vă bucurați de prezența cuiva care vă poate veni în ajutor, fix cu ce-aveți voi nevoie și o să vă eliberați de o povară, poate puneți capăt unui coșmar.

HOROSCOP 14 IUNIE PEȘTI

Se poate să scoateți niște bani din buzunar pentru taxe, impozite, să parafati niște acte la notar, reactualizati buletin, pașaport. Vă bate gândul să mai construiți ceva pe lângă casă, ori renovati locuința, faceți unele schimbări ca să fie mai mult spațiu, creați dependințe, un garaj, o pivniță.

HOROSCOP 14 IUNIE BERBEC

Vreți să faceți mai multe treburi deodată, dar e bine s-aveți grijă de sănătate ca să nu ajungeți brusc la epuizare. Menajați-vă. Aveți tot felul de idei și care chiar pot fi puse în practică, vin și oferte de afaceri, e o perioada cu de toate și-o să v-alegeți cu ceva bun, o să culegeți roadele cât de curând.

HOROSCOP 14 IUNIE TAUR

O să vă puteți asocia cu cineva ca să lucrați la ceva care v-ar aduce bani și prestigiu. O să vă-ngrijiți ceva mai mult de voi, poate că v-ați neglijat, v-ați luat cu munca și n-ați mai avut timp și pentru voi – acum însă simțiți nevoia de puțin răsfăț.

 

You may also like

Comments are closed.

More in Astro