Astro

Horoscop Neti Sandu 17 februarie. Șansa mare pentru o zodie

Horoscop Neti Sandu 28 aprilie. Vești mari pentru 5 zodii
Horoscop Neti Sandu 28 aprilie. Vești mari pentru 5 zodii

Vibraţia zilei este 8 şi să fim atenţi cu banii, că se câştigă greu.

Horoscop 17 februarie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

O să vă bazați pe susținerea unei persoane influente și să vă dați acordul pentru o colaborare de zile mari.

Aveți planuri cu bătaie lungă, care se pot împlini și să fie prosperitate, să vă faceți remarcați în societate și să vă consolidați statutul.

Horoscop 17 februarie, cu Neti Sandu PEȘTI

Apare cineva care vede în voi un partener de cuplu cu care să traverseze, frumos, viața, pentru că simte iubire.

Sunt oameni care au nevoie de voi ca de aer și vă pot face și ei unele servicii, chiar fară să le-o cereți, și să vă rezolvați unele probleme mai delicate.

Horoscop 17 februarie, cu Neti Sandu BERBEC

Se poate să întâlniți pe cineva care să vă pice cu tronc și să nici nu știți când v-a venit ideea să vă căsătoriți.

E un crescendo la voi și se întrevăd lucruri care să vă aducă notorietate, bani, o stare de spirit foarte bună, încredere în sine și o capacitate de a vă dezvolta – rapid – pe mai multe planuri.

Horoscop 17 februarie, cu Neti Sandu TAUR

Vi se propune o afacere care v-ar aduce bani în cont și v-ar pune în relație cu niște oameni care vă susțin în caz de ceva.

O veste bună de la cineva căruia îi pasă de voi și o să vedeți ce perspective de relație aveți, că au intervenit anumiți factori care vă perturbă zen-ul.

Horoscop 17 februarie, cu Neti Sandu GEMENI

Se întâmplă ceva care să vă deschidă apetitul pentru plimbare, poate primiti o invitație de plecat în vacanță pe undeva și vă duceți.

Vă puteți extinde afacerile și să lucrați la scară mai mare și să obțineți beneficii importante, că sunt în joc bani mulți și vă place să jonglați cu ei.

Horoscop 17 februarie, cu Neti Sandu RAC

Poate vă specializați într-un domeniu și o să parcurgeți o bibliografie serioasă, dați examene sau doar un interviu și plătiți taxe.

O să vă întelegeți mult mai bine cu anturajul, o să faceți echipă cu niște oameni talentați și nu o să lăsați din mână o afacere care promite.

Horoscop 17 februarie, cu Neti Sandu LEU

Ați putea întâlni pe cineva cu care să fiți compatibili și să construiți o relație frumoasă și trainică.

O să faceți rost de niște bani și o să aveți de cheltuială, vă faceți planuri și pentru weekend, să dați o fugă într-o stațiune de agrement, să vă bucurați de peisaje, să faceți un pic de mișcare.

Horoscop 17 februarie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Vizita cuiva o să reînvie niște temeri mai vechi, dar o să le puteți învinge pentru că vă iubiți. E an bun de căsătorie.

Se conturează o sumă de bani și o să aveți pentru rate și facturi, să vă și plimbați, mai ales dacă mai scoateți de la rezerve, că or să fie costuri mari.

Horoscop 17 februarie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

Poate o să dedicați mai mult timp activității preferate, că v-a stresat destul munca și e nevoie de un respiro.

Poate luați lucruri noi prin casă, reamenajați interiorul, aduceți unele îmbunătățiri în locuință și vă pregătiți, că aveți niște evenimente în familie.

Horoscop 17 februarie, cu Neti Sandu SCORPION

O să deveniți mai concilianți în relația cu partenerul de cuplu și veți ajunge, lejer, și la căsătorie.

Se anunță succes de grup, o să colaborați în termeni buni cu echipa, fie la serviciu, fie în particular și o să faceți progrese, veți avea și bani.

Horoscop 17 februarie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

Sfera comunicării e frumos aspectată și o să aveți succes la școală, la examene și la aparițiile în public.

O să insiste familia, probabil, să schimbați casa cu alta mai spațioasă, și să vă interesați de bani, că o s-aveți nevoie pentru schimb. Un credit ar fi soluția.

Horoscop 17 februarie, cu Neti Sandu CAPRICORN

O să le întindeți o mână de ajutor rudelor care poate sărbătoresc ceva și e o bucurie să puneți și voi umărul la treabă.

Voi aveți o agenda încărcată, vă solicită multă lume, dar o să faceți față tuturor provocărilor, că vreți să încercați lucruri noi, ca să câștigați experiență.

SURSA: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro