Astro

Horoscop Neti Sandu 25 ianuarie. O zi cu multe rezolvări

Horoscop Neti Sandu 25 ianuarie. O zi cu multe rezolvări
Horoscop Neti Sandu 25 ianuarie. O zi cu multe rezolvări

Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte.

HOROSCOP 25 IANUARIE 2022 VĂRSĂTOR

Sunt acte de semnat ca să-ncheiați nişte situaţii care v-au făcut să bateţi pasul pe loc, că nu vă bagă nimeni în seamă. Aveţi multe de făcut şi chiar se fac presiuni să vă achitaţi de toate obligaţiile că va trebui să-ncepeți lucruri noi, dar nu înainte de a le epuiza pe cele vechi.

HOROSCOP 25 IANUARIE 2022 PEŞTI

Se poate să primiţi o invitaţie să petreceţi câteva zile în alt oraş, poate şi-ntr-o altă ţară şi să fie o gură de oxigen. E un an de expansiune pentru voi şi aţi face bine să profitaţi de toate oportunităţile, care or să tot apară pe parcursul anului şi o să vă restartaţi.

HOROSCOP 25 IANUARIE 2022 BERBEC

O să tot cheltuiţi bani ca să vă puneţi la punct cu toate ratele, facturile şi taxele de tot felul – dar vă vor şi intră bani. Se poate să lucraţi într-o altă combinaţie partenerială şi să renunţaţi la unele colaborări care nu v-au adus beneficii ca oamenii n-or fi fost serioşi.

HOROSCOP 25 IANUARIE 2022 TAUR

Poate aţi tot amânat o plecare fie cu treabă, fie la distracţie şi acum se pot întruni factorii necesari să plecaţi – cât de curând. Solicitări, o să vedeţi, din mai multe direcţii, că vi se propun nişte proiecte care v-ar aduce, pe lângă bani, vizibilitate şi o deschidere spre alt univers profesional.

HOROSCOP 25 IANUARIE 2022 GEMENI

Poate luaţi un sejur la un preţ onorabil pe undeva, pentru un week-end, sau vă luaţi câteva zile de concediu. Veţi primi ok-ul pentru legalizarea unor acte şi o să puteţi vinde, cumpăra diverse lucruri, să intraţi şi în examene dacă aţi achitat taxele şcolare.

HOROSCOP 25 IANUARIE 2022 RAC

E posibil să fie atât de atrăgătoare o ofertă de lucru încât să vă duceţi, deşi unele ezitări tot vă mai încearcă. Sunt câţiva oameni pe care vă puteţi baza şi o să faceţi nişte achiziţii, poate veţi şi călători la sfârşit de săptămână, plecaţi într-o excursie şi o să fie reconfortant.

HOROSCOP 25 IANUARIE 2022 LEU

O să vă puteţi reface viaţa de cuplu, o căsnicie şi să vă bucuraţi de traiul în doi. O să treceţi în revistă nişte contracte şi poate-l veţi păstra pe cel care-o să vă aducă profit, câştiguri mari, ca să nu va irosiţi energia pe lucruri fără valoare.

HOROSCOP 25 IANUARIE 2022 FECIOARĂ

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vă completeze frumos şi cu care să vă şi căsătoriţi, dacă n-aţi făcut-o pân-acum. S-au adunat cam multe de făcut la slujbă şi o să faceţi mari eforturi să ajungeţi cu toate – la zi – ca să vă puteţi apuca şi de proiecte noi.

HOROSCOP 25 IANUARIE 2022 BALANŢĂ

O să vă ocupaţi, poate, mai mult de casă, o reparaţi, o remobilaţi, drămuiţi altfel, spaţiul locuibil. Or să vă intre nişte bani, dar apar şi atenţionări că n-aţi achitat o factură, ori poate vreo amendă, despre care nici nu ştiaţi – şi o să lichidaţi restanțele.

HOROSCOP 25 IANUARIE 2022 SCORPION

Poate primiţi o invitaţie de plecat într-o excursie, poate fi o ieşire romantică şi să vă bucuraţi de un început promiţător. La voi veştile sunt amestecate şi o să vă confruntaţi cu tot felul de situaţii, dar v-alegeţi şi cu ceva bun, poate vine cineva care va distrage atenţia de la tot ce e stresant.

HOROSCOP 25 IANUARIE 2022 SĂGETĂTOR

O să strângeţi rândurile cu familia şi poate le veţi fi de ajutor la un eveniment la care veţi participa cu toţii, o aniversare, o nuntă. Se vine cu o promisiune contractuală şi o să faceţi demersurile necesare să puteţi onora angajamentul ca mai aveţi şi alte obligaţii de acest gen şi vreţi să le rezolvaţi pe toate.

HOROSCOP 25 IANUARIE 2022 CAPRICORN

Se poate să vă specializaţi într-un domeniu, unii dintre voi veţi absolvi cursurile şi o să vă şi găsiţi de lucru. Poate vă decideţi în privinţa unui credit, dacă să-l solicitaţi, sau nu, sau găsiţi alta formula de plată, din banii strânşi, ori vindeţi ceva de care nu mai aveţi nevoie.

Sursa: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro