Astro

Horoscop Neti Sandu 28 aprilie. Vești mari pentru 5 zodii

Horoscop Neti Sandu 28 aprilie. Vești mari pentru 5 zodii
Horoscop Neti Sandu 28 aprilie. Vești mari pentru 5 zodii

Vibrația zilei este 1 și e bine să-ncepem ceva care să crească frumos de-aici încolo. Să vedem acum se ce întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 28 aprilie TAUR

Se insist să vă alăturați unei echipe și să contribuiți cu o idee, o strategie, o mână de lucru la un proiect care v-ar aduce câștiguri și vouă și celorlalți.

Noutăți, oferte de lucru, o șansă de a vă repune în valoare și să vă reinventati, c-aveți multe de arătat lumii, că sunteți talentați.

Horoscop 28 aprilie GEMENI

O să dați drumul unor proiecte particulare care or să vă umple frumos timpul liber și să v-ajute și să socializați, că e lume în jurul vostru.

O să vă treziți cu o muncă în plus de făcut, dar o să vă descurcați, o să luați și bani, și veți primi și aprecieri la scenă deschisă.

Horoscop 28 aprilie RAC

Vă cheamă cineva de prin altă țară și s-ar putea să vă duceți fie de 1 mai, fie la vară, în concediu.

Vă pregătiți de plecare sau ați plecat deja și o să vă mai duceți și prin alte locuri, aveți niște obiective de trecut în revistă și o să vă meargă bine pe-acolo.

Horoscop 28 aprilie LEU

Poate ieșiți cu ceva nou de 1 mai, se poate să faceți parte dintr-un grup și să vă exprimați niște opinii, să lansați o modă – într-un domeniu anume.

O să lansați la apă un alt proiect care să vă prezinte într-o altă lumină și să căpătați, poate, o funcție, să vi se dea și bani, pe măsură.

Horoscop 28 aprilie FECIOARĂ

Vă bucurați de o veste bună de la cineva care zice că vine și c-o să vă petreceți măcar una din cele 2 zile libere, împreună.

Invitații de plecat pe undeva există, numai să aveți timp, bani și cu cine să petreceți zilele de 1, 2 mai, că nu se face să vă duceți singuri, nu e nicio distracție.

Horoscop 28 aprilie BALANȚĂ

Se poate să aflați abia acum dacă vine acea persoană care v-a promis sau rămâne pe altă dată – poate în concediu.

O să recuperați niște bani și poate vă decideți în mod spontan să plecați pe undeva sau măcar la un picnic în parc, la pădure sau pe plajă.

Horoscop 28 aprilie SCORPION

Vi se face o ofertă de lucru și o să aveți timp să vă gândiți până după 2 mai – dacă vă aventurați sau nu.

O să aveți multe lucruri de făcut, dar și oameni care să vă-ntindă o mână de ajutor și o să vă descurcați de minune, că o să fiți expedititvi cu toate treburile.

Horoscop 28 aprilie SĂGETĂTOR

Un mesaj încurajator, c-o să puteți pleca acolo unde v-ați propus de 1 mai, la mare, sau la munte, undeva.

Se poate să fie mult de lucru la serviciu, dar să lăsați totul pe săptămână viitoare ca să vă bucurați întâi de o gură de oxigen de 1 mai, poate plecați de azi.

Horoscop 28 aprilie CAPRICORN

E cineva care insistă să plecați într-o excursie, acum, în week-end și dacă nu v-ați făcut program cu altcineva o să vă duceți.

Vă ocupați de o sumedenie de lucruri și o să aveți parte de beneficii atât în plan profesional, cât și personal, că vreți să se vadă – la concret – ce-ați muncit.

Horoscop 28 aprilie VĂRSĂTOR

Dacă nu plecați pe nicăieri, c-aveți treabă, poate-i invitați pe prieteni la un grătar, la o cafea, în spiritul tradiției de 1 mai.

Voi păreți gata de plecare și o să vă priască o ieșire pe undeva, chiar și pentru o zi, mâine, poimâine, să vă bucurați de alte locuri, peisaje, să mai vedeți și alti oameni.

Horoscop 28 aprilie PEȘTI

O să fie o atmosferă caldă, cu oameni veseli, dornici de călătorii, dar și de distracție, în general și în următoarele zile, nu numai azi.

O să vă dați întâlnire cu prietenii, fie plecați cu grupul la malul mării sau la munte, fie vă-ntâlniți la destinație și o să fie distracție.

Horoscop 28 aprilie BERBEC

Se poate să primiți un cadou care v-așteaptă de la Paște și poate vine cu o rază de speranță, c-o să fie bine în relația voastră de cuplu.

Se poate să primiți o invitație să petreceți o zi, două departe de casă și e perfect pentru voi că aveți nevoie de un respiro și anturajul o să fie pe gustul vostru.

SURSA: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro