Astro

Horoscopul zilei de 26 mai 2022. Noroc mare pentru 5 zodii

https://www.fanatik.ro/anm-cod-galben-de-furtuni-puternice-se-asteapta-ploi-torentiale-vijelii-si-grindina-zonele-afectate-20017751
https://www.fanatik.ro/anm-cod-galben-de-furtuni-puternice-se-asteapta-ploi-torentiale-vijelii-si-grindina-zonele-afectate-20017751

Vibrația zilei este 8 și să ținem minte cui i-am rămas datori și cu ce.

Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare dintre zodii:

Horoscop 26 mai GEMENI

O să definitivați o situație școlară, poate fi vorba și despre copii, sunt acte de semnat, poate au mai rămas și taxe de achitat. Se rezolvă probleme mai vechi și o să vă croiți alt drum pe linie profesională, poate începeți un proiect în care să vă canalizați toate resursele.

Horoscop 26 mai RAC

O să ieșiți mai des în societate, că aveți nevoie de un schimb de idei, și să vă puneți la curent cu ce e nou, care mai sunt tendințele, să fiți în temă. O să puteți ieși la rampă, cu ceva nou și să fie bine primit de către beneficiari, că aveți niște piese de calitate cu care vă puteți lăuda: un produs.

Horoscop 26 mai LEU

Vă puteți recupera o relație care contează pentru voi dacă perfectați comunicarea și o să țineți cont de ce-și dorește și ce nu partenerul de cuplu. Vă puteți asocia cu niște parteneri de afaceri să lansați la apă un proiect și să vă impuneți pe o piață c-aveți șanse mari să vă sporiți veniturile.

Horoscop 26 mai FECIOARĂ

Poate mai aveți o preocupare colatrerală care să v-aducă niște câștiguri extrabugetare și o să deveniți mai stăpâni pe situație. O să faceți o evaluare a banilor din cont să vedeți dacă v-ajung pentru cheltuielile curente, să puteți pleca și în weekend pe undeva și mai ales în concediu, în curând.

Horoscop 26 mai BALANȚĂ

Se poate să apară cineva care să se insinueze în viață voastră și dacă n-aveți partener de viață o să deveniți și voi interesați de o posibilă relație. Se pare c-o să vă bucurați de susținere din partea unor oameni care vă apreciază eforturile și or să vă degreveze de niste obligații că să mai și respirați.

Horoscop 26 mai SCORPION

Revine cineva care mai are cate ceva de adăugat la ce s-a spus într-o relație și poate fi decisivă – e bine să-i acordați credit. O să vă puteți împlini un vis mai vechi, să obțineți o semnătură importantă, să vă luați un credit bancar, o casă, ori o mașină, sau să vă-nscrieți la niște cursuri speciale.

Horoscop 26 mai SĂGETĂTOR

O veste bună de la cineva care și-anunță vizita, poate vine în weekend și o să luați pulsul relației. Poate-o să stați la masa negocierilor cu șefii și o să dați dovadă de flexibilitate, că simțiți că mai puteți lasă de la voi că să obțineți un cât de cât profit.

Horoscop 26 mai CAPRICORN

Se poate să faceți niste investiții în locuință și să reamenajați altfel interiorul c-o să dați alte întrebuințări spațiului. O să vă angajați într-o nouă aventură profesională și o să vă sporiți veniturile că pare să fie bănos proiectul respectiv, dar și solicitant, cu muncă multă.

Horoscop 26 mai VĂRSĂTOR

Poate descoperiți pe online o mobilă ieftină, faceți comandă și verificați instalațiile și aparatura, gadgeturile de pe-acasă. Aveți o agendă încărcată și o să dați zor să vă achitați de toate obligațiile că să v-apucați de activități care să vă detensioneze și să v-aducă și bani, pe cât posibil.

Horoscop 26 mai PEȘTI

Poate mai aveți de dat vreun examen, de încheiat o situație, poate și copiilor trebuie să le supravegheați încheierea mediilor. Poate vi se mai adaugă ceva la salariu, orele suplimentare, vreun bonus care să vă ofere o lejeritate financiară că urmează o perioadă bănoasă.

Horoscop 26 mai BERBEC

E posibil să luați niște bani și să vă luați diverse lucruri pentru voi, să aveți o stare de spirit cât se poate de bună. Vă mai îngrijiți și de voi c-ați rămas în urma cu garderoba, cu mersul la sală, ori la un control medical, că v-ajunge câtă treabă ați făcut.

Horoscop 26 mai TAUR

Aveți ceva de spus, de scris, poate-o să vorbiți în public, să vă faceți cunoscute părerile neapărat. O să vă implicați în diverse colaborări, sau macar una singură, dar avantajoasa c-aveți chef de treabă și de explorat zone de pionierat, să puneți creativitatea în mișcare.

SURSA: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro