Astro

Horoscopul zilei de luni, 24 ianuarie. Neti Sandu știe cine este noroc azi

Horoscopul zilei de luni, 24 ianuarie. Neti Sandu știe cine este noroc azi
Horoscopul zilei de luni, 24 ianuarie. Neti Sandu știe cine este noroc azi

Vibrația zilei este 5 și o să avem curaj să spunem lucrurilor pe nume, să rostim un adevăr.

Horoscop 24 ianuarie VĂRSĂTOR

Poate primiți o invitație în excursie, vă invită cineva la el acasă și pare să fie pe gustul vostru că sunt și peisaje de vis pe acolo. O să luați și acei bani care nu mai veneau și o să vă cumpărați ce-aveți nevoie pentru casă și familie, că ați așteptat să treacă sărbătorile ca să vă mai ocupați și de casă.

Horoscop 24 ianuarie PEȘTI

Vi se cere o mână de ajutor ca să se lanseze la apă un proiect și o s-aveți și voi de câștigat, c-o să vă fie răsplătit efortul. Se poate să faceți o cheltuială c-aveți de gând s-aduceți unele îmbunătățiri în locuință și poate nimeriți niște reduceri pe care n-ați vrea să le ratați, că așa dați puțin bani pe ceva scump.

Horoscop 24 ianuarie BERBEC

Sunt chestiuni legate de școală pe care trebuie să le rezolvați și or să vă-ncerce toate emoțiile, dar până la urmă se-ncheie cu bine. Poate vă pregătiți de o plecare, fie și cu treburi de serviciu, ca să demarați un proiect care-o să vă propulseze în carieră că veți culege datele de prin alte locuri, alte țări poate

Horoscop 24 ianuarie TAUR

E posibil să cereți un împrumut ca să plecați pe undeva în weekend, poate într-un city break. O să primiți răspuns la cererile trimise anul trecut și o să vă luați și banii fără de care nu vă puteți completă lipsurile din cămară, din casă.

Horoscop 24 ianuarie GEMENI

Poate vine cineva de departe cu vești bune și o să dureze ceva timp până să vă convingă că puteți face casă bună împreună. Vi se propune ceva nou de lucru și o să vă preocupe și o nouă disciplină de studiu, că vreți să-ncercati o specializare care v-ar aduce venituri consistente.

Horoscop 24 ianuarie RAC

O să faceți o evaluare a banilor din cont și dacă vă rămân, după ce achitați tot poate vă luați cazare, două, trei zile la munte. O să vă bucurați de actele semnate după multă vreme și o să faceți progrese la slujbă, la școală, în diverse ipostaze și viața voastră o să ia o-ntorsură fericită.

Horoscop 24 ianuarie LEU

O să vă puteți decide, în sfârșit, dacă intrăți într-un parteneriat de afaceri sau nu – poate mai la primăvară. Întâlnire pe nepusă masă cu cineva pe care trebuia să-l întâlniți la sfârșitul anului trecut, dar au intervenit diverse și nu s-a putut, dar acum e altceva.

Horoscop 24 ianuarie FECIOARĂ

Și la voi apar proiecte noi, care v-ar suplimenta veniturile, dacă v-ați face timp să lucrați și în particular. O s-aveți de luat niște bani și o să puteți acoperi cheltuielile c-aveți multe de cumpărat, mai ales dacă vreți să faceți niște schimbări în locuință.

Horoscop 24 ianuarie BALANȚĂ

E cineva care v-a dus dorul și-a reușit, în cele din urmă să vă facă o vizită, pentru că a făcut niște sacrificii. Vi se deschid noi oportunități de a vă lansa pe o piață aflată la mare căutare, în momentul de făță și o să vă creați un plus de imagine. Și de-aici or să vină și banii.

Horoscop 24 ianuarie SCORPION

Vă pot intra banii, finanțarea pe care le cereți de anul trecut și să-ncepeti lucrul. Poate vă luați materiale, aparatură, mobilier ca să aduceți unele îmbunătățiri locuinței și să profitați de niște reduceri considerabile.

Horoscop 24 ianuarie SĂGETĂTOR

O să acordați toată atenția studiului, poate aveți examene, sau poate copiii voștri au nevoie de ajutorul vostru la lecții. Or să vină niște bani din vânzarea unor lucruri, poate începeți și niște colaborări și o să vă rotunjiți veniturile, că o să lucrați în paralel cu serviciu.

Horoscop 24 ianuarie CAPRICORN

Poate faceți un efort financiar să vă schimbăți mașină, să o duceți întâi la reparat și dacă verdictul nu e bun, luați alta. Începeți lucruri noi și o să vă reinventați odată cu ele, c-o s-aveți o energie care să pună în mișcare resorturi nebănuite și viața vostră se poate schimbă, mult, în bine.

Sursa: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro