Rugaciuni

Rugăciunea care se citește sâmbătă seara pentru spor în casă și înțelegere

Rugăciunea care se citește sâmbătă seara pentru spor în casă și înțelegere
Rugăciunea care se citește sâmbătă seara pentru spor în casă și înțelegere

Una dintre cele mai puternice rugăciuni pentru familie se citește în fiecare sâmbătă seara, cu candela aprinsă. Aceasta te ajută să ai înțelegere cu cei dragi și să ai spor înc asă, să îți meargă toate bine. Este una dintre cele mai bune rugăciuni pentru mamele cu copii și pentru soții. Citește-o ori de câte ori ai nevoie să îți meargă bine lucrurile în casă și să îți îndeplinești dorințele legate de familie.

Rugăciunea de sâmbătă seara

Rosștește această rugăciune în liniște, cu candela aprinsă și cu inima curată, fără să te gândești la probleme sau greutăți.

Doamne, primeste umila mea rugaciune ca o tamaie mirositoare, pentru rugaciunile iubitei Tale Maice, care Te-a vazut pe Cruce pironit intre doi talhari si de durerile Tale cumplite i s-a ranit inima, care impreuna cu ucenicii si cu mironositele Te-a pus in mormant, care a treia zi Te-a vazut inviat din morti si la Inaltarea Ta Te-a vazut suindu-Te de la pamant la cer, insotit de Sfintii Tai Ingeri.

Indura-Te, Doamne, si de cei vii si de cei morti, pentru rugaciunile sfintilor Tai, catre care zic si eu nevrednicul: O, fericiti servitori ai Lui Dumnezeu, nu incetati a va ruga Lui ziua si noaptea, pentru noi, nevrednicii, care pururea gresim cu atatea nenumarate pacate! Mijlociti pentru noi darul si ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu stim a-l cere dupa cuviinta. Nu incetati a va ruga, pentru ca prin rugaciunile voastre, pacatosii sa castige iertare, saracii ajutor, intristatii mangaiere, bolnavii sanatate, cei slabi la minte intelepciune, cei tulburati liniste, cei asupriti ocrotire, si toti impreuna darul Lui Dumnezeu spre folosul cel sufletesc, in marirea Lui Dumnezeu Celui in Treime laudat, Caruia I se cuvine cinste si inchinare in veci. Amin.

 

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni