Rugaciuni

Rugăciunea celor 9 marți te ajută dacă ai necazuri grele și neliniște sufletească. Cum trebuie sa o spui

Rugăciunea celor 9 marți te ajută dacă ai necazuri grele și neliniște sufletească. Cum o spui corect
Rugăciunea celor 9 marți te ajută dacă ai necazuri grele și neliniște sufletească. Cum o spui corect

Rugăciunea celor 9 marți este de mare ajutor pentru toți credincioșii care au probleme, necazuri sau neliniște sufletească. citește în fiecare zi de marți, timp de nouă săptămâni la rând, cu candela aprinsă, la răsăritul sau la apusul soarelui. Aceasta este o rugăciune cu o putere foarte mare, iar pe parcursul celor nouă marți trebuie să dai dovadă de credință puternică și să faci numai fapte bune, să te împaci cu cei cu care ești certat și să faci bine celor nevoiași.

Rugăciunea celor 9 marți care te scapă de cele mai mari probleme

Doamne Dumnezeule, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima, te implor, ajută-mă să te păstrez mereu în gând și suflet astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile mele, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se rostește dorința).

Te implor, Tată Ceresc cel ce ajuți pe cei aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt orice rău care șade acum la picioarele tale.

Amin!”

Spune această rugăciune cu toată credința ta și Dumnezeu te va scoate din cele mai mari necazuri, așa cum nici măcar nu îți imaginezi.

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni