Rugaciuni

Rugăciunea cu care este bine să începul noul an. Rostește-o de Sfântul Vasile

Rugăciunea cu care este bine să începul noul an. Rostește-o de Sfântul Vasile
Rugăciunea cu care este bine să începul noul an. Rostește-o de Sfântul Vasile

Această rugăciune puternică de Sfântul Vasile distruge toate farmecele, blestemele și făcăturile care au fost rostite asupra ta sau ale familiei tale. Este o rugăciune care se rostește la început de an și ori de câte ori te simți împovărat și lucrurile nu merg bine. Este extrem de puternică!

Rugăciune de dezlegare către Sfântul Vasile

Știu, Doamne, că cu nevrednicie mă împărtășesc cu preacurat Trupul Tău, și cu scump Sângele Tău, și sunt vinovat, și osânda îmi mănânc și-mi beau, nesocotind Trupul și Sângele Tău, al Hristosului și Dumnezeului meu; ci întru îndurările Tale nădăjduind, mă aproprii la Tine, Cel ce ai zis: Cel ce mănâncă Trupul meu și bea Sângele Meu, rămâne întru Mine și Eu întru el.

Îndură-Te deci spre mine, Doamne, și nu mă da spre batjocură pe mine păcătosul, ci fă cu mine după mila Ta; și să-mi fie mie Sfintele acestea spre vindecare, și curățire, și luminare, și pază, și mântuire, și spre sfințirea sufletului și a trupului; spre depărtarea a toată nălucirea și fapta vicleană, și lucrarea diavolească ce se lucrează cu dinadinsul întru mădularele mele; spre îndrăznirea către Tine și spre iubirea Ta; spre îndreptarea vieții și spre întărire; spre adăugarea virtuții și a desăvârșirii; spre împlinirea poruncilor; spre împărtășirea cu Sfântul Duh; spre merindea vieții veșnice, și spre răspuns bine primit la înfricoșata judecată a Ta, iară nu spre judecată, sau spre osândă. Amin!

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni