Rugaciuni

Rugăciunea de joi către Maica Domnului! Se spune că îndeplinește dorințele

Rugăciunea de joi către Maica Domnului! Se spune că îndeplinește dorințele
Rugăciunea de joi către Maica Domnului! Se spune că îndeplinește dorințele

Această rugăciune se citește joia și este dedicată Maicii Domnului. Se spune că este o rugăciune foarte puternică și îndeplinește chiar și cele mai ascunse dorințe. Este trebuie citită cu candela aprinsă, sau cu o lumânare în mână. Se rostește în special în timpul postului, pentru că în această perioadă are putere mai mare. Bineînțeles că și faptele noastre bune din timpul postului ne apropie mai mult de Sfânta Fecioară Maria.

Rugăciunea de joi către Fecioara Maria

Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă. Astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți de la mine. Amin”

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni