Rugaciuni

Rugăciunea de LUNI pentru întreaga săptămână. Te păzește de energia negativă și aduce noroc

Rugăciunea de LUNI pentru întreaga săptămână. Te păzește de energia negativă și aduce noroc
Rugăciunea de LUNI pentru întreaga săptămână. Te păzește de energia negativă și aduce noroc

Rugăciunea de luni aduce spor în casă, liniște, te ajută să ai o săptămână cu reușite și noroc. În plus, ea t epăzește până la finalul acestei săptămâni de toate relele, necazurile, energia negativă, de toți cei care au gțnduri rele asupra ta. Citește-o la început de săptămână și în fiecare dimineață pe parcursul zilelor care urmează și vei simți diferența din viața ta!

Rugăciunea de luni pentru protecție și noroc

Doamne Iisuse Hristoase, cu adanca umilinta recunosc si marturisesc, ca in toata ziua pacatuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiesti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii Tale celei mari: iarta-mi pacatele cele de voie si fara de voie, si-mi ajuta sa pun inceput bun si sa port mai multa grija de sufletul meu, pentru care ai rabdat atatea dureri la Sfanta Ta Rastignire!

O Doamne, astazi iti dau sufletul si trupul meu si vointa mea, rugandu-Te sa fie voia Ta cu mine, dupa buna placerea Ta. Pedepseste-ma Doamne, dupa indurarea Ta, in aceasta lume, iar nu in cealalta viata. Si iarta pe cei vii si pe cei raposati, pentru rugaciunile Sfintei Tale Biserici, si pe toti ne invredniceste de marirea Ta in rai.

La aceasta pun mijlocitori pe Sfintii Tai ingeri, catre care zic: O, cerestilor ajutatori si pazitori ai oamenilor, voua ma inchin si va multumesc, pentru ajutorul si conducerea ce ne-o dati in toate zilele noua, nevrednicilor si pacatosilor. Scutiti-ma de vrajmasii cei vazuti si nevazuti, ca sa nu mai pacatuiesc de acum inaintea Dumnezeului meu! Invredniciti-ma sa va vad la moartea mea, stand in jurul meu si sa duceti sufletul meu in cer, ca sa se inchine maririi Fetei lui Dumnezeu, iar voua sa va multumesc acolo, pentru purtarea de grija ce ati avut pentru mine si binele vostru sa-l spun cu glas neincetat in veci. Amin.

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni