Ingrijire

Rețeta care REGENEREAZĂ ficatul. Ai nevoie de 6 frunze de varză, jumătate de lămâie….

Rețeta care REGENEREAZĂ ficatul. Ai nevoie de 6 frunze de varză, o jumătate de lămâie...
Rețeta care REGENEREAZĂ ficatul. Ai nevoie de 6 frunze de varză, o jumătate de lămâie...

Atunci când ficatul este supraîncărcat cu toxine vei simți din plin asta în organismul tău. Cu siguranță printre cele mai întâlnite simptome sunt oboseala cronică, petele pe piele, dermatita pe care nu reușești să o vindeci, stări de greață și leșin, stări de neputință, pielea palidă. Aceste semne și multe altele îți indică faptul că ar trebui să faci niște analize, să ai mai multă grijă de corpul tău și în special de ficat. Cu rețeta prezentată mai jos poți face o detoxiefiere ușoară. Cu ajutorul ei ți se regenerează ficatul și te vei simți mult mai bine.

Cum prepari rețeta care regenerează ficatul

Rețeta pentru regenerarea ficatului conține numai ingrediente naturale. Pentru a obține cele mai bune rezultate trebuie să îți procuri ingredientele pe care le vei folosi din surse cât mai sigure. Alege fructe organice și legume fără pesticide pentru a te bucura de adevărata putere a acestui remediu naturist.

Cu ajutorul acestei rețete îți vei detoxifia ficatul și îl vei regenera în mod natural. Bineînțeles, această cură nu înlocuiește vizita la medic și un tratament adecvat atunci când ai probleme ale ficatului. Iată de ce ai nevoie?

Ingredientele necesare:

6 frunze de varză
o jumătate de lămâie (fără coajă)
2 mere roșii (spălate și curățate)
un sfert de rădăcină de ghimbir (de mărime mică)
o sfeclă roșie (spălată și curățată)
3 morcovi (spălați și curățați)

Modul de preparare:

Se amestecă toate ingredientele folosind un storcător de fructe. Sucul obținut se servește cu gheață.

Merele te ajută la detoxificarea canalului digestiv și la restaurarea echilibrului în sistemul digestiv. Totodată, ghimbirul este foarte util în tratarea afecțiunilor digestive ca balonarea, constipația și flatulența și combate inflamațiile de la nivelul ficatului și nu numai.

Sfecla și morcovii sunt foarte bogate în betacaroten (vitamina A) și regenerează ficatul treptat.

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire