Ingrijire

„Băutura Inimii”, rețeta unui preot german pentru REFACEREA RAPIDĂ a organismului

„Băutura Inimii”, rețeta unui preot german pentru REFACEREA RAPIDĂ a organismului
„Băutura Inimii”, rețeta unui preot german pentru REFACEREA RAPIDĂ a organismului

Acestă rețetă nemțească este una dintre cele mai eficiente pentru imunitate și pentru refacerea întrgului organism. Beneficiile pe care această băutură le va aduce în corpul tău sunt nenumărate: desfundă arterele și curăță vasele de sânge, întărește imunitatea șit e apără de viruși și contribuie din plin la refacerea organismului după orice boală.

Cum se prepară Băutura inimii și de ce trebuie să o consumi

Această băutură binefăcătoare se face din usturoi, lamaie și apă. Usturoiul conține alicină, o substanță cu efect antibacterian care reduce lipidele și ferește vasele de sânge de depuneri de grăsimi. Lămâia conține vitamina C și vitamine din grupa B, ca acidul folic, care influențează puternic metabolismul, care dă rateuri la majoritatea oamenilor.

Totodată, germaniul conținut în usturoi capturează radicalii liberi, ajutând la tratamentul bolilor inflamatorii reumatice. Sucul de usturoi și lămâie regenerează întregul corp, făcând mai ușoară confruntarea cu menopauza, îmbunătățește văzul și auzul, ferește de paradontoză.

Sucul care reglează nivelul de zahăr din sânge și te scapă de colesterol. Cum îl faci

Ingrediente: 30 căței de usturoi, 5 lămâi cu coajă, 1 litru de apă;

Mod de preparare: Se curăță de coajă cățeii de usturoi, iar lămâile, cu tot cu coajă, se spală și se taie în cuburi (nu se îndepărtează coaja, ci doar sâmburii). Se adaugă în vasul unui blender ingredientele (sau se dau prin mașină de tocat), se pulsează, apoi se amestecă cu 1 litru de apă și se pun pe foc, până de dau ȋn clocot (fără să fiarbă). Se strecoară lichidul, se pune în sticle curate și se ține la frigider.

Administrare:

Se bea în fiecare zi câte 1 păhărel, cu 2 ore ȋnainte sau după masa principală, timp de 21 de zile. Se face o pauză de 7 zile, apoi cura se reia. La nevoie, se repetă și a treia oară, tot după o pauză de 7 zile. Se recomandă două cure pe an, în special primăvara și toamna.

 

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire