Ingrijire

Sucul care reglează nivelul de zahăr din sânge și te scapă de colesterol. Cum îl faci

Sucul care reglează nivelul de zahăr din sânge și te scapă de colesterol. Cum îl faci
Sucul care reglează nivelul de zahăr din sânge și te scapă de colesterol. Cum îl faci

Radacina de ghimbir este cunoscuta ca contine numeroase beneficii pentru sanatate. Potrivit multor studii clinice radacina de ghimbir poate ajuta persoanele care sufera de artrita sau de dureri cronice.

Cum folosesti corect radacina de ghimbir. Fa suc din ea dupa aceasta metoda

Oamenii folosesc radacina de ghimbir pentru a condimenta alimentele reducand și ameliorand simptomele de raceala, gripa, tuse, și de asemenea, foarte benefic pentru circulația sângelui și de prevenire a cancerului.

In plus, ghimbirul este capabil sa reduca colesterolul rau si nivelul de zahar din sange si este o soluție foarte eficientă pentru greață și digestie.

Vă vom prezenta un remediu puternic cu ghimbir, care este facut din ghimbir proaspat sau uscat, suc de lamaie si miere organica. Rezultatele sale sunt remarcabile.

Ingrediente:

  • 115 ml apă minerală
  • suc de lămâie verde
  • 450 ml apă filtrată
  • 200 grame ghimbir decojit și fin tocat
  • 2 linguri miere organica
  • felii de lamaie

Mod de preparare:

Mai întâi de toate, se fierbe apa filtrata, iar apoi se adaugă ghimbir în ea. Se reduce căldura și se fierbe timp de 5 minute. Odată fierte, opriti caldura și se lasă timp de 20 de minute.

Acum, se strecoara lichidul de ghimbir și să-l utilizați pentru a prepara siropul.

Cand este caldut se adauga mierea. Se pune intr-un pahar 1/3 sirop de ghimbir, se poate adauga si putin suc proaspat de ghimbir, zeama de la 1/2 lime si 1/2 lamaie. Se adauga apa minerala si felii de lamaie. Va recomandam sa folositi produse organice.

Ghimbirul este un excelent stimulent digestiv: el favorizeaza aparitia enzimelor cu rol in absorbtia eficienta a nutrientilor si combate disconfortul digestiv dupa o masa imbelsugata.

In plus, ghimbirul ajuta si la prevenirea balonarii si a indigestiei, datorita unor substante chimice care tonifiaza musculatura tractului digestiv si care scad nivelul acidului gastric (cel care conduce la arsuri stomacale).

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire