Sfaturi

Fursecuri Limbi de pisică, din doar 4 ingrediente: super bune la ceai și cafea

Fursecuri Limbi de pisică, din doar 4 ingrediente: super bune la ceai și cafea
Fursecuri Limbi de pisică, din doar 4 ingrediente: super bune la ceai și cafea

Fursecurile limbi de pisică sunt super delicioase și se prepară rapid. Este grozav să le ai mereu în casă, mai ales atunci când vrei să servești unc eai fierbinte sau o cafea. Completează aceste băuturi calde perfect și gustul lor este inconfundabil. Uite cum faci cele mai fragede fursecuri limbi de pisică.

Rețeta exactă din numai 4 ingrediente pe care le ai mereu în bucatarie

Uite care este rețeta exactă pentru a obține cele mai fragede, moi și aromate fursecuri limbi de pisică. Acestea sunt cu adevărat renumite, se servesc cu un ceai fierbinte sau o cafea aburindă și o sa îți placă cu siguranță.

Deja ai în bucătăria ta ingredientele necesare, așa că tot ce trebuie să faci este să îți acorzi câteva minute pentru a le mixa și a face fursecurile. Le poți turna în ce formă dorești, însă rețeta originală prevede niște bastonașe grosușe, care au forma unei limbi de pisică. Iată cum le preari!

Ingrediente:

  • 100 g unt
  • 3 albușuri de ou
  • 100 g zahăr pudră
  • 100 g făină

Mod de preparare:

1. Batem untul cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul pudră și amestecăm până la omogenizare. Treptat, adăugăm albușurule și făina. Mixăm aluatul până la omogenizare. Consistența acestuia trebuie sa fie similară cu cea pentru brioșe.

2. Turnăm aluatul într-o pungă de patiserie. Pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, formăm biscuiții la o distanță de 5 cm între ei.

Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 10 minute. La final, scoatem biscuiții din tavă, îi așezăm pe un platou și îi decorăm cu zahăr pudră.

Poftă bună! Să le serviți cu drag!

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi