Sfaturi

Prăjitură cu cremă de brânză, banane și blat de ciocolată, un deliciu ușor de făcut

Prăjitură cu cremă de brânză, banane și blat de ciocolată, un deliciu ușor de făcut
Prăjitură cu cremă de brânză, banane și blat de ciocolată, un deliciu ușor de făcut

Această prăjitură cu cremă de brânză, banane și blat de iocolată este una foarte gustoasă potrivită pentru zilele speciale. Se face mai repede decât îți imaginezi și cu siguranță poți impresiona pe toată lumea cu ea!

Prăjitură cu cremă de brânză, banane și blat de ciocolată

Ingrediente necesare pentru blat:

  • 3 ouă
  • 100 g zahăr
  • 60 ml ulei
  • 60 ml apă rece
  • O lingură și jumătate pudră de cacao
  • 100 g făină
  • Jumătate plic praf de copt

Ingrediente necesare pentru cremă:

  • 500 g brânză de vaci
  • 100 g zahăr tos
  • 1 lămâie
  • 6 foi gelatină
  • 400 ml frișcă lichidă

Alte ingrediente necesare:

  • 80 g ciocolată neagră
  • 8 banane
  • 1 lămâie

Cum se prepară:

Mai întâi se prepară blatul, mixând ouăle cu zahărul într-un vas încăpător. Treptat se va încorpora uleiul, iar la final făina cernută, cacao și praful de copt.

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se toarnă aluatul în ea. Se va coace aproximativ 15 minute la temperatura de 220 de grade. Se scoate apoi blatul, se lasă la răcit și se pun peste el bananele stropite cu suc de lămâie.

Pentru cremă, se amestecă brânza împreună cu zahărul și zeama și coaja de lămâie. Se pregătește gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj, după care se încorporează în cremă. Se adaugă și frișca bătută spumă. Crema obținută se va întinde uniform peste banane și prăjitura se va da la frigider pest enoapte. Înainte de consum se decorează cu ciocolată dată prin răzătoare. Poftbă bună!

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi