Sfaturi

Indiene cu frișcă făcute în casă: pur și simplu se topesc în gură

Indiene cu frișcă făcute în casă: pur și simplu se topesc în gură
Indiene cu frișcă făcute în casă: pur și simplu se topesc în gură

Cine nu iubește prăjitura indiană: blat moale și pufos. cremă delicioasă și aromată și frișcă proaspătă și aerată! Iată cea mai simplă rețetă de indiene cu ficșă: pur și simplu le vei face întruna, atât sunt de bune!

Cum faci indienele cu frișcă!

Ingrediente pentru coji:

  • 3 ouă
  • 3 linguri zahăr
  • 1 lingură ulei
  • 3 linguri făină
  • coajă de portocală

Ingrediente pentru sirop:

  • 150 ml apă
  • 100 g zahăr
  • coajă de portocală confiată

Ingrediente pentru cremă:

  • 250 ml frișcă lichidă
  • 3 gălbenușuri
  • 4 linguri zahăr
  • 5 g gelatină
  • esență de vanilie

Ingrediente pentru glazura de ciocolată:

  • 100 g ciocolată cu lapte
  • 50 ml frișcă lichidă

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile. Adăgăm gălbenușurile amestecat cu ulei și coajă de portocală. Treptat, adăugăm făina și amestecăm foarte bine, într-o singură direcție, de jos în sus.

Turnăm aluatul într-un posh și formăm cerculețe, pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la temperatura de 150 de grade, timp de 20 de minute.

Rețeta de ECLER LA TAVĂ, rapid și delicios, n-o să-ți vină să crezi cât este de BUN

2. Pentru cremă, punem gelatina la hidratat. Cu ajutorul unui mixer, batem gălbenușurile spumă. Adăugăm zahărul și punem compoziția la încălzit pe baie de aburi. După ce am obținut o cremă densă, luăm vasul de pe foc și adăugăm gelatina. Adăugăm frișca bătută și mixăm bine.

3. Pentru forma prăjiturile, tapetăm fiecare cerculeț de aluat cu o lingură de cremă. Acoperim cu un alt cerculeț iar la final decorăm cu glazură de ciocolată. Punem prăjiturelele la frigider pentru 3 ore.

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi