Sfaturi

Cum faci cele mai bune GOGOȘI LA CUPTOR. Mult mai pufoase decât cele prăjite

Cum faci cele mai bune GOGOȘI LA CUPTOR. Mult mai pufoase decât cele prăjite
Cum faci cele mai bune GOGOȘI LA CUPTOR. Mult mai pufoase decât cele prăjite

Gogoșile sunt cu siguranță pe placul tuturor! Un desert deosebit pe care orice gospodină îl prepară cu drag pentru familia ei. Deși sunt foarte bune și îndrăgite de toată lumea știm cu toții că prăjeala în ulei nu este foarte benefică pentru organism, așadar venim cu o variantă mai sănătoasă și mult mai gustoasă: gogoși la cuptor. Odată ce vei încerca această rețetă, nu vei mai prăji niciodată gogoșile!

Cum faci gogoșile la cuptor, cel mai bun desert

Această rețetă este una pe care ar trebui să o cunoască orice gospodină, fiind extrem de ușoară și cu ingreiente pe care oricine le are în bucătăria sa. Se fac repede și se coc și mai repede. Nu veți mai face mizerie în bucătărie și desertul vostru va avea un gust și o textură extraordinare.

Ingredientele de care ai nevoie

  • o linguriță de drojdie uscată
  • 10 grame de zahăr vanilat
  • un pahar de lapte (200 ml)
  • 500 grame de făină
  • dulceață
  • zahăr
  • 2 ouă
  • ulei

Cum le prepari:

Într-un bol mai adânc adăugăm un pahar de lapte, două linguri de ulei, două ouă, două linguri de zahăr și un plicuțet de zahăr vanilat. Amestecăm bine până la omogenizare. Adăugăm un plic de drojdie uscată și făina și amestecăm până obțin un aluat moale, nelipicios.

„Băutura Inimii”, rețeta unui preot german pentru REFACEREA RAPIDĂ a organismului

Dăm aluatul într-un loc călduros, unde nu sunt curenți de aer și lăsăm la dospit aproximativ o oră. Presărăm puțină făină pe suprafața de lucru și întindem aluatul astfel încât să formăm un blat cu grosimea de aprox. 1 cm.

Cu ajutorul unei căni tăiam cercuri cu diametrul de 5-7 cm. Pe jumătate dintre forme adăugăm umplutură. Aceasta poate fi gem de orice fel, crmeă de vanilie, cremă de ciocolată, orice vă place.

Acoperim cu un alt cerc de aluat și lipim bine marginile. Decupăm forma iarăși. Preîncălzim cuptorul la 180 grade Celsius, tapetăm o tavă de copt cu hârtie de copt și coacem timp de 30 de minute, până gogoșile se rumenesc frumos. Pudrăm cu zahăr vanilat. Poftă bună!

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi