Rugaciuni

Rugăciunea zilei de JOI care aduce veștile bune în viața ta

Rugăciunea zilei de JOI care aduce veștile bune în viața ta
Rugăciunea zilei de JOI care aduce veștile bune în viața ta

Rugăciunea zilei te joi care duce veștile bune în viața ta este o rugăciune scurtă și foarte puternică pe care este bine să o rostești de la primele ore ale zilei. Liniștește sufletele tulburate și aduce pace în inima ta. Spune-o ori de câte ori ai probleme, griji și necazuri și bunul Dumnezeu îți va veni în ajutor mai repede decât sperai.

Rugăciunea zilei de JOI, deosebit de puternică

„Părinte ceresc, în numele sufletului meu, vin în fața ta în această zi de joi și te rog să îmi dai ochi să văd tot ce este mai frumos în viața mea și urechi să aud cât de fericită îmi este inima că bate.

Te rog să trimiți către mine înțelepciune și revelație. Ia valul negru din jurul meu și permite-mi să privesc lucrurile așa cum sunt, să învăț să fiu recunoscătoare pentru tot ce trăiesc și să deblochez fericirea care deja se află în sufletul meu.

Doamne Dumnezeule, vin către tine pentru a îți mulțumi pentru această zi de joi și pentru a te ruga să mă păzești. Ajută-mă să fiu conștientă de prezența ta, de vocea ta. Așa pot urma pașii pe care trebuie să ii urmez în tot ceea ce fac. Ajută-mă să am înțelepciune dumnezeiască atunci când iau decizii importante. Fii ghidul meu, fii ajutorul meu, fii sprijinul meu.”

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni