Rugaciuni

Sfântul Mina este MARE făcător de minuni. Rugăciunea către el, care îți îndeplinește dorințele

Sfântul Mina este MARE făcător de minuni. Rugăciunea către el, care îți îndeplinește dorințele
Sfântul Mina este MARE făcător de minuni. Rugăciunea către el, care îți îndeplinește dorințele

În fiecare an la data de 11 noiembrie este prăznuit în calendarul ortodox Sfântul Mare Mucenic Mina, unul dintre cei mai mari sfinți iubitori de Hristos. Se spune că el este un mare făcător de minuni și îi ocrotește în special pe cei care au rămas păgubiți din diferite motive. Moaștele sale sunt vizitate și astăzi de foarte mulți credincioși care își pun speranța în acest mare sfânt. Acestea un răspândite în mai multe locuri din lume și chiar în București a Biserica ”Sfântul Mucenic Mina”.

Rugăciunea pentru îndeplinirea dorințelor a Sfântului Mare Mucenic Mina

Rugăciunea aceasta se citește ori de câte ori te afli într-un necaz, ai pierdut bani, ești disperat și vrei o salvare. Se sune că Sfântul Mina poate să îți îndeplinească orice dorință oricât de arzătoare ar fi. Mărturi stau poveștile a zeci de creștini care au primit ajutor chiar și rugându-se la moaștele sale.

„Preasfinte şi întru tot lăudat Mare Mucenic Mina, de minuni făcătorule, primeşte această rugăciune de la mine, nevrednicul robul tău, căci către tine, ca la un adevărat izvor de tămăduiri şi grabnic folositor cu lacrimi fierbinţi

ma rog ţie. Vezi, sfinte, paguba mea, vezi sărăcia şi ticăloşia mea, vezi bubele şi rănile trupului şi sufletului meu!
Mă rog ţie, Sfinte Mina, grăbeşte-te a mă ajuta cu neincetatele şi sfintele tale rugăciuni. Ia aminte la suspinele mele si nu ma trece cu vederea, că ştiu, Sfinte al lui Dumnezeu, că ai pătimit munci grele şi chinuri înfricoşătoare pentru dragostea lui Hristos, dar prin acele suferinte astazi vietuiesti luminat si ai aflat dar de Dumnezeu.

Fiindca ne-am incredintat ca si dupa mutarea ta din viata aceasta trecatoare, cine a nazuit la sfanta biserica ta si cu credinta ti s-a rugat nu a ramas neajutat. Ca cine te-a chemat pe tine intru ajutor si nu l-ai auzit? Sau cine te-a chemat pe tine, de minuni facatorule, si tu l-ai trecut cu vederea? Sau cui, in pagube fiind si alergand spre ajutorul tau, nu i-ai descoperit paguba lui? Minunile si ajutorul tau m-au facut si pe mine sa alerg la ajutorul tau, să cred ca la orice facere de bine esti gata ajutător şi grabnic folositor.

Şi eu acum, fiind scârbit şi în pagubă, alerg către tine cu credinţă şi cu lacrimi, îngenunchind, mă rog ţie, Sfinte şi Mare Mucenic Mina, ca să te rogi lui Hristos, Fiul lui Dumnezeu, pentru mine păgubaşul şi scârbitul, celui ce n-a trecut cu vederea rugaciunea ta cea muceniceasca, ci te-a ascultat si te-a intarit si te-a primit in cerestile locasuri.

Roagă-te ca sa fiu si eu ajutat si miluit pentru rugaciunile tale, si din pagube si necazuri izbavit, ca sa laud si bine sa cuvantez si sa slavesc intru tot laudatul si preaputernicul nume al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.”

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni