Astro

Ce spune luna în care te-ai născut despre personalitatea ta

Știm deja că semnele zodiacale pot dezvălui multe despre personalitatea unei persoane, dar știai că luna în care te-ai născut poate spune și ea multe lucruri despre tine?

Oamenii de știință au descoperit că lunile de naștere afectează totul din viețile noastre, de la sănătate la activitățile preferate și până la temperament. De exemplu, cei născuți în iulie sunt în general mai optimiști de-a lungul vieții, iar cei născuți în decembrie vor avea întotdeauna o atracție spre aventuri.

Există multe alte lucruri pe care le putem afla despre o persoană în funcție de luna în care s-a născut. Ce spune luna ta de naștere despre tine? În cele ce urmează o să afli răspunsul la aceste întrebări.

Ianuarie

Dacă te-ai născut în luna ianuarie, ești o persoană caldă, ambițioasă și extrem de carismatică. De asemenea, ești un magnet pentru bani, așa că atitudinea ta sensibilă și pozitivă față de finanțe te va ajuta cu siguranță să atragi abundența.

Oamenii te urmăresc în mod firesc pentru că ești atât de carismatic, iubitor și loial. Persoanele născute în ianuarie sunt extrem de motivați și ambițioși. Sunt independenți în fiecare domeniu al vieții lor.

Februarie

Ambițios și serios. Muncitor și productiv. Inteligent, atent și organizat. Oameni sensibili și iubitori. Știe cum să îi facă pe alții fericiți și sunt niște părinți extraordinari. Extrem de sensibili, dar în același timp având talentul de a nu-și exprima emoțiile.

Dacă te-ai născut în februarie, probabil că ești o persoană foarte creativă și îți place să lucrezi mereu la proiecte noi. Adori călătoriile, aventura și timpul petrecut cu prietenii. Relațiile sunt extrem de importante pentru persoanele născute în luna februarie. Visează să-și găsească sufletul pereche cu care să își petreacă viața împreună.

Martie

 

Principalele trăsături asociate cu luna martie sunt inspirația, onestitatea și dragostea. Când vine vorba de noroc, oamenii născuți în martie sunt unii dintre cei mai norocoși. Universul are o modalitate de a le scoate în cale circumstanțe favorabile încât pot câștiga foarte mulți bani rapid, dar îi pot cheltui și mai rapid.

Mai mult, aceștia sunt predispuși la vicii și dependențe, iar când vine vorba de relații nu sunt foarte serioși. Cu toate acestea, atunci când se îndrăgostesc, se îndrăgostesc iremediabil. Oamenii născuți în martie sunt visători. Ei tind să se piardă în imaginație și uneori nu pot face diferența dintre fantezie și realitate.

Aprilie

Persoanele născute în luna aprilie au o natură grijulie și generoasă, de aceea se spune că sunt unii dintre cei mai buni prieteni. Sunt curajoși când vine vorba de depășirea obstacolelor din viața lor. De asemenea, sunt percepuți ca fiind încăpățânați și impulsivi. Cei născuți în aprilie adoră să fie în centrul atenției. După cum bine știm, luna aprilie este o lună a schimbărilor în ceea ce privește vremea. Acum este soare, iar peste câteva minute acest lucru se poate schimba.

Același lucru se poate spune și despre oamenii născuți în această lună. Întotdeauna își urmăresc pasiunile și, de cele mai multe ori, obțin ceea ce își doresc. Banii sunt principalul obiectiv a acestor persoane. La suprafață par egoiști, însă in adâncului sufletului sunt oameni buni. Despre copiii născuți în luna aprilie se spune că sunt înzestrați cu calități speciale și că au un succes uriaș în carieră.

Mai

Principala calitate a ta, în cazul în care ești născut în luna mai, este faptul că ești ambițios. Ai vise mărețe, chiar dacă cei din jurul tău încearcă să te descurajeze. Eșecul nu e opțiune pentru tine. Persoanele care se nasc în luna mai au tendința să se îndrepte spre artă și să devină muzicieni, actori sau scriitori talentați. Își prețuiesc prietenii mai presus decât orice altceva și petrec mult timp socializând.

Când vine vorba de dragoste, se îndrăgostesc repede și intens, dar de obicei sunt dezamăgiți repede. Chiar dacă le place să fie în preajma oamenilor, au nevoie de timp petrecut în solitudine. Le place să fie în natură unde își pot organiza gândurile.

Iunie

 

Oamenii născuți în iunie sunt iubitori fantastici. Sunt foarte romantici, grijulii și pasionați. Cu toate acestea, pot deveni ușor geloși și tind să se concentreze pe trecut, mai degrabă decât să trăiască în prezent. Sunt indeciși și, din această cauză, tind să amâne lucrurile în așteptarea unor perioade mai bune. Sunt sensibili, dar își manifestă rar emoțiile față de ceilalți.

Dacă ești născut în luna iunie probabil ai observat deja că gelozia îți joacă feste. Ești un individ foarte romantic, dar și unul foarte gelos și sensibil. Pe de altă parte, te plictisești ușor și îți place să încerci lucruri noi.

Iulie

Iulie este o lună asociată cu sinceritatea și complexitatea. Oamenii născuți în iulie au multe din aceleași trăsături ca și cei născuți în iunie, cu excepția faptului că sunt adesea mai spontani și extrovertiți. Sunt destul de excentrici, mai ales când vine vorba de modul în care se îmbracă și de obiceiurile de viață. Sunt atrăgători, au o personalitate magnetică, dar și o imaginație bogată.

Dacă ești născut în luna iulie, ești o persoana secretoasă, nici prietenii extrem de apropiați nu știu prea multe despre tine. Nu suporți ipocrizia și nici jumătățile de măsură.

August

Dacă te-ai născut în august, ești persoana perfectă pentru a te implica în îmbunătățirea unei comunități. Te străduiești să vezi binele celor din jur și inspiri oamenii să fie cei mai buni. Oamenii născuți în august se descurcă bine în cariere care implică analiză critică, deoarece văd viața într-o manieră logică.

Trăsături de personalitate principale: romantic, prietenos, amuzant, generos, sensibil, curajos, egoist. Apreciază dragostea, relațiile și căsătoria mai presus decât orice altceva. Sunt foarte optimiști și plini de entuziasm. Independența și mintea lor ascuțită îi fac lideri excelenți și capabili să realizeze tot ce îți propun.

Septembrie

 

Oamenii născuți în această lună sunt inteligenți, flexibili și adesea foarte spirituali. Sunt întotdeauna organizați, dar cea mai mare slăbiciune a lor este că sunt sensibili și predispuși să devină deprimați. Încăpățânați, calmi, loiali, foarte încrezători și sensibili. În grupuri, deseori, cei născuți în luna septembrie sunt cei care organizează toate planurile.

Oamenii născuți în septembrie au așteptări mari față de ceilalți și pot avea tendința de a fi dezamăgiți ușor. Sunt foarte încăpățânați și perfecționiști. Dacă ești născut în luna septembrie ai tendința de a analiza excesiv situațiile și asta te poate pune în dificultate.

Octombrie

În mod natural, ești foarte norocos. Obții mereu ceea ce îți doresc. Tot ce trebuie să faci este să îți dorești și se va întâmpla. Persoanele care sunt născute în luna octombrie au noroc și atunci când vine vorba de jocurile de casino. Norocul celor născuți în octombrie este datorat și pozitivității și încrederii în sine pe care o au acești nativi.

Cei născuți în octombrie nu pot trăi fără prietenii lor. Ei doresc întotdeauna să fie în preajma oamenilor, să discute și să își facă prieteni noi. Chiar dacă sunt foarte atractivi, uneori le lipsește încrederea. Sunt persoane moderate și nu cred niciodată în extreme. Născuți toamna, sunt foarte romantici și sunt pasionați de tot ceea ce fac.

Noiembrie

Oamenii născuți în luna noiembrie au mintea plină de idei despre diferite proiecte, viitor, muncă și alte persoane. Ei vor găsi întotdeauna o modalitate de a face ceva unic. Sunt cinstiți și de încredere în toate relațiile cu ceilalți. Ei cred că sunt sortiți pentru lucruri mari și nu se vor opri până nu vor reuși în viață. Preferă să fie singuri decât în ​​jurul oamenilor, ceea ce îi face rezervați și secretoși.

Au răbdare cu lucrurile și au un nivel ridicat de toleranță, iar una dintre trăsăturile lor speciale este generozitatea. De asemenea, sunt întotdeauna pozitivi și dispuși să muncească din greu pentru a-și realiza visurile. Sunt hotărâți în căutarea unui viitor sigur și fericit.

Decembrie

 

Oamenii născuți în decembrie sunt sufletul petrecerii. Participă la foarte multe evenimente și sunt mereu printre prieteni și familie. Uneori, ei tind să-și ignore responsabilitățile și se concentrează doar pe distracție Sunt foarte norocoși, iar dragostea și bogăția își găsesc întotdeauna calea spre ei.

Le place să fie în centrul atenției și să trăiască o viață spectaculoasă. Cu toate acestea, nu sunt egoiști și văd întotdeauna lucrurile așa cum sunt și nu pretind a fi ceva ce nu sunt. Sunt foarte ambițioși și muncitori. O trăsătură negativă a acestora este temperamentul și nerăbdarea.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro