Curiozitati

Cele 5 legi ale KARMEI care iti pot schimba viata

Cele 5 legi ale KARMEI care iti pot schimba viata
Cele 5 legi ale KARMEI care iti pot schimba viata

Karma este un adevar universal pe care nimeni nu il poate nega. Pur si simplu, acesta este rezultatul actiunilor noastre.  Folosim adesea cuvantul karma, dar nu stim intotdeauna cat de puternic este. Consecintele acestui lucru pot fi atat pozitive, cat si extrem de negative, in functie de actiunile noastre. Nu trebuie sa cautam razbunare personala pentru cei care ne-au jignit – karma va face fata acestei sarcini mai bine decat noi!

Exista 7 legi de aur ale karmei pentru care trebuie sa te straduiesti si sa le respecti. Ele sunt :

1. Marea lege

Marea lege inseamna ca orice dai de la tine, la un moment dat iti va fi returnat. De exemplu, daca esti generos cu oamenii, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere emotional, vei profita de beneficiile generozitatii tale. Aceasta lege este mai mult sau mai putin similara cu legea atractiei. Binele atrage bine, iar raul atrage raul. Adica, faceti si ganditi bine, iar Universul va va rasplati!

2. Legea neutralitatii

Va fi egal pentru toata lumea, indiferent de nationalitate, clasa sociala, religie, sex, rasa etc. Mai devreme sau mai tarziu, karma are timp sa aiba grija de toata lumea. Desi te vei confrunta cu multa necinsta in viata ta, soarta se va dovedi a fi un jucator onest. Dificultatile sunt doar lectii!

3. Legea smereniei

Legea smereniei spune ca trebuie sa acceptam ceea ce ne este dat de soarta. Introspectia  actiunilor noastre este esentiala pentru bunastarea noastra. De exemplu, daca am facut ceva gresit cu cineva si nu suntem de acord ca am gresit, ne va fi dificil sa facem schimbarile necesare in viata noastra. Trebuie sa ne uitam mai mult la noi insine si la actiunile noastre.

4. Legea ospitalitatii

Tot ce oferim, ni se intoarce. Dezinteresul este cheia cresterii noastre personale. Cand facem bine, nu trebuie sa ne intoarcem niciodata la ganduri. Numai atunci universul ne va da binecuvantarile sale.

5. Legea creatiei

In aceasta lume, totul nu se intampla singur – trebuie sa le facem sa se intample. Participarea activa la viata va da rezultatul dorit. Inconjoara-te cu ceea ce iti doresti cu adevarat, ceea ce te va ajuta sa-ti atingi obiectivul – incearca mai mult. Daca nu sunteti multumit de situatia actuala, atunci puterea si responsabilitatea raman in mainile voastre – faceti modificarile necesare.

You may also like

Comments are closed.

More in Curiozitati