Astro

Horoscop 11 aprilie, cu Neti Sandu

Horoscop 11 aprilie, cu Neti Sandu
Horoscop 11 aprilie, cu Neti Sandu

Vibrația zilei este 11 și o să-nțelegem o lecție de viață. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 11 aprilie BERBEC

O să fructificați un succes de ultimă oră, dezvoltați o afacere, vă asociați cu niște oameni care lucrează la nivel înalt.

O să puteți face rost de bani în plus, poate e vreo colaborare și o să vă permiteți niște achiziții la care pân-acum n-aveați acces.

Horoscop 11 aprilie TAUR

Strângeți bani, poate o să apelați și la un credit bancar ca să vă luați o casă ori să vă schimbați mașina. Sau ca să plecați în vacanță.

O energie care-o să vă revigoreze și o să dați drumul unor proiecte care să vă-aducă o altă cotă valorică și un plus de notorietate.

Horoscop 11 aprilie GEMENI

O reușită, care vine probabil, după mai mult timp și o să faceți rost și de bani c-o să vă luați un extra job.

Poate vă interesați de o excursie în străinătate ori se poate să fie și o treabă de serviciu pe care doar acum o puteți rezolva și e de văzut când ar fi ideal să plecați.

Horoscop 11 aprilie RAC

Se observă și bani care vă intră în cont și alții care vă ies, c-aveți cheltuieli mari în perioada asta și e un du-te vino la contul bancar.

O să legalizați o situație, poate e un act de proprietate sau ați încheiat un stagiu de studiu și o să mergeți mai departe să vă angajați undeva.

Horoscop 11 aprilie LEU

O ieșire la rampă cu ceva nou o să v-aducă acel vibe de-ntreținere, ca să mențineți ștacheta sus.

E posibil să pice niște înțelegeri contractuale, dar să vă reușească altele, că voi dați dovadă de flexibilitate și o să negociați cu diplomație.

Horoscop 11 aprilie FECIOARĂ

Vă puteți interesa de o plecare la odihnă, fie în preajma sărbătorilor pascale, de 1 mai sau la vară. Poate găsiți ceva ieftin.

Vă pregătiți de o nouă etapă profesională și veți lucra cu alți oameni, o să vă impuneți și punctul de vedere ca să fie echilibrată relația partenerială.

Horoscop 11 aprilie BALANȚĂ

O să dați zor să vă asigurați că cei pe care i-ați invitat de Paște vin, sunați, vă-ntâlniți poate la cafea să fixați detaliile și ce cumpărați.

Vi se propun diverse afaceri și dacă n-o să fiți prea preocupați o să alegeți o colaborare care v-ar aduce un plus financiar ca să vă cumpărați tot ce-aveți nevoie.

Horoscop 11 aprilie SCORPION

O să obțineți aprobări, veți face progrese la slujbă, la școală, poate faceți și niște achiziții pe bani mulți.

Or să vă contacteze și pe voi niște colaboratori cu care-oți mai fi lucrat și or să vă propună un proiect care v-ar detensiona pe zona asta a banilor.

Horoscop 11 aprilie SĂGETATOR

O să răsfoiți oferta imobiliară, poate căutați și piese pentru interiorul locuinței, c-ați alocat niște sume reamenajării interioare.

Se poate să lucrați într-o echipă în care să vă simțiți în elementul vostru și să vă meargă bine în această formulă, să prelungiți contractele.

Horoscop 11 aprilie CAPRICORN

Poate o să acceptați și o muncă de echipă, ca să nu duceți voi tot greul, să vă mai ajute și pe voi cineva, nu numai invers.

O să vă descoperiți o vocație și poate-o să vreți să vă cultivați talentul, ca să vă faceți viața mai frumoasă, că simțiți nevoia să faceți o schimbare radicală.

Horoscop 11 aprilie VĂRSĂTOR

O să vă străduiți să le luați alor voștri tot ce v-au rugat ca să aveți parte de sărbători cu mulțumire sufletească.

Se poate să luați decizii referitoare la viața voastră de familie și să faceți un efort financiar să vă luați o casă mai spațioasă, că poate mai vine un copilaș.

Horoscop 11 aprilie PEȘTI

O să vă vedeți, poate, mai des cu rudele apropiate, frați, nepoți, cumnați, veri și poate stabiliți unde veți face Paștele, la care dintre voi.

Vă descurcați cu toate demersurile cere țin de acte, legalizări, de reactualizarea lor, ca să nu vă treziți când vă e lumea mai dragă cu interdicții.

Sursa: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro